بچه ها مامانم فوت کرده بعد دیشب خواب دیدم یه لباس از داداشم دستش بود بعد گفت ببین لباس بچم خونیه بعد گفتیم اره شستیم پاک نشده بعد دیگه یادم نیست از خواب بیدار شدم یعنی چی ؟
ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمش (مامان). برای شادی روح مامانم دعا میکنی ؟ دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است ببخش اگر که از امید دیدن تو گفته ام. ببخش اگر که با خیال بودن تو زنده ام
منم چند سال پیش یه شرایطی برام بوحود اومد که تقریبا برای چند لحظه مردم و تو اون لحظه فقط از خدا میخو ...
مامانم وقتی حالش بد شد میگفت اخه من دوتا جون دارم 😭😭
ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمش (مامان). برای شادی روح مامانم دعا میکنی ؟ دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است ببخش اگر که از امید دیدن تو گفته ام. ببخش اگر که با خیال بودن تو زنده ام
خوش به حالتون من واقعا بعد مامانم اواره شدم داداشمم همچنین بابام که اصلا باهاش خوب نیست هرچی خوراکی ...
حق داری خدا مادرت و بیامرزه پدر ها تو بچه داری خیلی ضعف دارن خصوصا با پسرهاشون یه مادر خیلی راحت با دخترش ارتباط دوستانه داره اما باباها هنینکه پسره بزرگ میشه انگار با دشمنش طرفه حس رقابت داره با پسرش در صورتی که اگر پدر دوست و همراه باشه پسر اصلا به خلاف کشیده نمیشه این ناتوانی و کوتاهی پدر شما بوده که برادرت اینجوری شده الانم با ترد کردنش و این حرکتهاش قشنگ داره به تباهی هولش میده مگه بچه اشغاله که نخواستی بزاریش دم در زباله بر ببرتش خدا به والدین ماموریت داده که اولاد بزرگ کنن و سالم تحویل جامعه بدن پدرت عاقبت خوبی نداره کاش بهش اروم بگی دنیا و اخرتت و با نگهداری از پسرت بساز بندازیش بیرون عاقبت بخیر نمیشی
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
حق داری خدا مادرت و بیامرزه پدر ها تو بچه داری خیلی ضعف دارن خصوصا با پسرهاشون یه مادر خیلی راحت با ...
عزیزم بابام الانم عاقبتی نداره بابام حتی حاضر نیست برای خودش کار خوبی انجام بده من که راه اشتباه هم نرفتم خرجم نمیکنه تولدم بود یا هر مناسبتی چیزی نمیگرفت هیچ وقت حتی مریض بودم دکتر هم نمیبرد پدرم ادم جالبی نیست حتی برای من که کاری نکردم بابام حرف هیچکس رو گوش نمیده که کسی بهش چیزی بگه من حتی الان بهش میگم میخوام درس بخونم کارتو درست کن شب باشی من بیام خونه خودمون خونه رو هم عوض کن اصلا گوش نمیده واقعا خسته شدم از همه چی
الهی میدونم چی میگی فقط برو سر خاکش برای برادرت دعا کن سعی کن خواهرانه حمایتش کنی
دوست دارم کمکش کنم دلم براش میسوزه اما چکار کنم کاری از دستم برنمیاد
عزیزم بابام الانم عاقبتی نداره بابام حتی حاضر نیست برای خودش کار خوبی انجام بده من که راه اشتباه هم ...
ان شالله خدا بهتون کمک کنه گلم میدونم چی میگی خدا بیامرز مادرت چی کشیده دختر خوبم همینجوری خوب و پاک بمون خودت به خدا بسپار ان شالله راهی برات پیدا بشه که مسیر زندگیت هموار و اسان بشه
دوست دارم کمکش کنم دلم براش میسوزه اما چکار کنم کاری از دستم برنمیاد
باهاش صحبت کنی بگو خسته نشدی دوست داری از نو شروع کنی به خاطر جونیت به خاطر شادی روح مادرت و بهش امید بده بهش یگو بیا خودمون برای خودمون اینده روشنی بسازیم اگر ان شالله تاثیر داشت بفرستینش کمپ