2777
2789

بچه من نوزاد ۲ماه و نیمه ست 

خونه مادرشوهرم دوره از صبح مارو سرویس کرده بیاید بیاید ما پاشدیم با بدبختی جمع کردیم اومدیم اینجا

خونشون که سرده بخوره تو سرم خودش ابریزش بینی شدید داره ماسک زده میگم چرا نگفنی میگه من گفتم نشنیدید شمااا😞😞حالا هی میاد دوره بچه 

الانم دقیقا اومده تو‌اتاقی که بچه رو خوابوندم خوابیده چه گوهی بخورم

به شوهرم بگم بریم که خب دلخوری پیش میاد بمونمم این بگیره بدبختم من قشنگ بچه من کلا نمیخوابه همش غر بزنه مریض شه بدبختم میکنه چیکارکنم

نگید مامان خودتم بود اینجوری میکردی بله مامان من میره بیمارستان واسه سرش ام‌ار ای میده من ۱۰روز نمیرم پیشش یه وقت مریضی نداشته باشه

خواهرم معلمه تقریبا ۲۰روزه بچه منو ندیده چون شاید ناقل باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تعارف نداشته باش پاشو جمع کن بگو به صلاح نیست ما اینجا باشیم شما مریضی بچه مث گل نازکه مریض بشه دور جون طاقت نداره شاید از بین بره

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

مگه الان کروناس یکم آروم باش من همین ویروس رو گرفت اومد خونه مون حالش افتضاح بود ولی هیچی نشده ما مب ...

اخه من بچه مشکل ریه داره از بدو تولد امروزم دکتر بودم صبح صدبار تاکید کرد سرما نخوره هواشو داشته باشه

بچه من مشکل ریه داره قضاوت نکن توروخدا خودم اعصابم داغونه

خب پس پاشو به بهانه اینکه کار داری تو خونه برگرد خونه

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂
کجا حساسه؟!حق داره شما خیلی بیخیالی

من ب اندازه کافی مراقب بچم هستم 

ولی اینکه میگه ۲۰ روزه خواهرم بچم ندیده که شاید ناقل باشه از حساسیت زیاد نیست؟

بعدشم تو این هوا بردن بچه ی دو ماهه بیرون اشتباه