2777
2789
عنوان

من الان چه غلطی بکنم اه خاکبرسرم روم‌نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 34 پست
جدی؟؟؟وای خدا خیرت بده شیر خودمو‌ میدم کمکی شیر خشک‌که کمکی و‌نمیدم‌شوهرم‌بیدارشه یجوری راضیش کنم بر ...

مولتی ویتامین خودت بخور ویتامین دی بخور کلسیم بخور اگه بچت رفلاکس نداره از این شیر افزاها هم بخور من خودم شدید سرما خوردم ۲۰روز بی جون بودم بچم دوماهش بود ولی ازم نگرفت ولی شما بچت مشکل ریه داره یکم بگو بقیه رعایت کنن شوهر من تب داشت نمیدونست بچمو بوس کرد ولی بچم باز نگرفت منم مثل شما تا الان خیلی استرس کشیدم الانم خیلی رعایت میکنم ولی بچن دیگه کاری نمیشه کرد باید اطرافیان خودشون فهم داشته باشن بچه کوچیک دفاعی از خودش نداره

جمع کن برو خونت تا بچه مریض نشده بعد هم بگو بهتر شدی میاین پیشتون. بعد وقتی نوزاد داری چرا جایی میری ...

من هیچ‌جا نمیرم مثلا اومدیم دلمون باز بشه 

علائم‌افسردگی‌دارم

خب اگه بخواد بگیره تا الان گرفته از ساعت ۲ اینجاییم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من هیچ‌جا نمیرم مثلا اومدیم دلمون باز بشه علائم‌افسردگی‌دارمخب اگه بخواد بگیره تا الان گرفته از ساعت ...

حداقل یه اتاق دیگه ببر بخوابه که مادر شوهرت نباشه. بعد هم به بهانه سرد بودن خونه و اینکه بچه ممکنه مریض بشه برگردین. والا سه تا همکارای من مریض شدن چند روز نیومدن سرکار. 

حداقل یه اتاق دیگه ببر بخوابه که مادر شوهرت نباشه. بعد هم به بهانه سرد بودن خونه و اینکه بچه ممکنه م ...

۵ساعتی راهه ترافیکم هست برسیم اصلا موندم‌چیکار کنم‌این‌تو‌ماشینم روانیمون‌کرد