2777
2789
عنوان

من الان چه غلطی بکنم اه خاکبرسرم روم‌نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 34 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهرم گرفته خوابیده واسه خودش من موندم چیکار کنم انقدر عصبیم خوابم نمیبره

بیدارش کن بگو عرق سوز شده برگردیم خونه پماد مخصوصش خونست

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂
اخه من بچه مشکل ریه داره از بدو تولد امروزم دکتر بودم صبح صدبار تاکید کرد سرما نخوره هواشو داشته باش ...

تعارف نداشته باش پاشو جمع کن بگو به صلاح نیست ما اینجا باشیم شما مریضی بچه مث گل نازکه مریض بشه دور جون طاقت نداره شاید از بین بره

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

شوهرم گرفته خوابیده واسه خودش من موندم چیکار کنم انقدر عصبیم خوابم نمیبره

ولی به نظرم به شوهرت راستشو بگو به بهانه عرق سوز بچه برین خونتون

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂
من ب اندازه کافی مراقب بچم هستم ولی اینکه میگه ۲۰ روزه خواهرم بچم ندیده که شاید ناقل باشه از حساسیت ...

خواهره من ۱۲۰تا شاگرد داره یکیشون مریض باشه گرفته بچه من کارش به بستری میکشه

من تو این دوماه و‌نیم الان باره ۷یا ۸ که از خونه میایم بیرون

من ب اندازه کافی مراقب بچم هستم ولی اینکه میگه ۲۰ روزه خواهرم بچم ندیده که شاید ناقل باشه از حساسیت ...

خیلی هم عالی .من کاری با اون بخشی که نوشته خواهرم معلمه ۲۰ روزه ندیدتش ندارم. من میگم اولا شعور مادر شوهرش باید برسه. دوما حالا هم ک میبینه بچه اش ممکنه مریض بشه اونم نوزاد ک اینقدر حساسه و مثل برگ گل تازه نمیتونه بگه کجام درد میکنه 

عذر خواهی کنه و بیاد. بیرون .

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین🖤 
بله

ببین بچه من شیر منو میخورد تا ۶ماه مریض نشد شیر خودتو تقویت کن و هرروز یه وعده از اون اسپری بینی که سدیم کلراید داره از اونا بزن مریض نمیشه من تا ۶ماه هرروز یه بار به بینی بچم میزدم الانم که ۱۷ماهشه پاییز و زمستون ببرم بیرون بیام برلش میزنم انشالله چیزی نمیشه نگران نباش

محض رضای خدا پاشو برگرد خونت حتی اگه شوهرت خون ب پا کنه 

من بچم دوماهش بود دکتر مادرشوهرم و گفته نوزاد بچه زیر ۱۲سال و نبوس نزدیکش نشو اصلا نباید حتی ی جا باهاشون بشینه این هلک و دولک برداشت اومد بچه رو بوسید الان دوماه درگیریم سوای اون برادرشوهرم سرما خورده بود بچه هامم از مدرسه اومدن سرما خورده بودن این بچه گرفت یعنی فلج شدیم تو یک ماه گذشته هنوز صورتش خوب نشده 

صرفه میکنه ک میگم الانه دل و رودش بیاد بالا تروخدا مراقب باش 

معلوم نیست انفولانزاس این بیماری یا کرونا هرکی و بگیری میندازه من فلج کرد ب این گندگی با بچه چیکار میکنه

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

ببین بچه من شیر منو میخورد تا ۶ماه مریض نشد شیر خودتو تقویت کن و هرروز یه وعده از اون اسپری بینی که ...

جدی؟؟؟وای خدا خیرت بده شیر خودمو‌ میدم کمکی شیر خشک‌که کمکی و‌نمیدم‌شوهرم‌بیدارشه یجوری راضیش کنم بریم

بچه من مشکل ریه داره قضاوت نکن توروخدا خودم اعصابم داغونه

جمع کن برو خونت تا بچه مریض نشده بعد هم بگو بهتر شدی میاین پیشتون. بعد وقتی نوزاد داری چرا جایی میری... اونا بیان سر بزنن.