از دهن شییییر ؟ دیگه یه اسنپ و پشت میز نشستن و ... که این حرفا رو نداره به چندتا خانم خونه دار توی ...
واقعا خودت شاغلی و درمورد درامد کسب کردن اینطور صحبت میکنی؟ فکر نکنم سنت بیشتر از ۱۵ باشه
فقط 27 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
از دهن شییییر ؟ دیگه یه اسنپ و پشت میز نشستن و ... که این حرفا رو نداره به چندتا خانم خونه دار توی ...
از حرفاتون بوی فمنیست میاد ، مگه حقوق برابر نمیخواید ، پس باید عین یه مرد کار کنید تو جامعه و زمخت باشید والکی هم ننه من غریبم بازی درنیارید اگه حقوق برابر میخواید
خودِ پسر که مشخصه ولی خانواده ش این وسط چه نقشی دارن ؟ مگه خانواده ی دختر جهیزیه نمیده ؟ پس خانواده ی پسر این وسط قراره چه کمکی کنه ؟
دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم .هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️
واقعا خودت شاغلی و درمورد درامد کسب کردن اینطور صحبت میکنی؟ فکر نکنم سنت بیشتر از ۱۵ باشه
شرط می بندم دوبرابر شما سن دارم و معلومه منو نمیشناسی 😂
دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم .هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️
خودِ پسر که مشخصه ولی خانواده ش این وسط چه نقشی دارن ؟ مگه خانواده ی دختر جهیزیه نمیده ؟ پس خانواده ...
با دیدن دیگر پست هاتون جوابتونو ندم سنگین ترم
1
5
10
15
20
25
30
35
40
لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️
شرط می بندم دوبرابر شما سن دارم و معلومه منو نمیشناسی 😂
دوبرابر منم که باشی مشخصه کار نکردی و اماده خور بودی کلا
1
5
10
15
20
25
30
35
40
از حرفاتون بوی فمنیست میاد ، مگه حقوق برابر نمیخواید ، پس باید عین یه مرد کار کنید تو جامعه و زمخت ب ...
خب آقای مرد سالار نابغه !خودت هم داری میگی حقوق برابر!؟ کو حقوق برابر ؟ دو برابر و چند برابر شماها داریم جون میکنیم چرا پس حقوقمون نصف یا یک سوم شماهاست ؟
بله جواب نده بهتره .من اصولا با بچه ها یا ضد زن ها که خودشون مثلا زنن دهن به دهن نمیذارم
دوبرابر منم که باشی مشخصه کار نکردی و اماده خور بودی کلا
آره کاملا مشخصه کی آماده خور بوده .برو بچه سر درس و مشقت😂 تو از سختی کار و زندگی و روزگار چی میدونی اومدی با من یکی به دو میکنی آخه ؟😐