2777
2789
عنوان

اگه خواستگارم خونه داشت ردش نمیکردم حیف شد

| مشاهده متن کامل بحث + 4566 بازدید | 152 پست

بالاخره هر کسی یک سری ایده آل هایی داره نمیشه ایراد گرفت و باید احترام گذاشت ملاک یکی خونه یکی زیبایی یک خانواده یکی تحصیلات 

ولی زشتی حرف این خانم توهین به خواستگارش و نحوه حرف زدنش که دور از ادب آخه عتیقه یعنی چه

از دهن شییییر ؟‌ دیگه یه اسنپ و پشت میز نشستن و ... که این حرفا رو نداره به چندتا خانم خونه دار توی ...

واقعا خودت شاغلی و درمورد درامد کسب کردن اینطور صحبت میکنی؟ فکر نکنم سنت بیشتر از ۱۵ باشه 

فقط 27 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از دهن شییییر ؟‌ دیگه یه اسنپ و پشت میز نشستن و ... که این حرفا رو نداره به چندتا خانم خونه دار توی ...

از حرفاتون بوی فمنیست میاد ، مگه حقوق برابر نمیخواید ، پس باید عین یه مرد کار کنید تو جامعه و زمخت باشید والکی هم ننه من غریبم بازی درنیارید اگه حقوق برابر میخواید

نه میگم خودش دستش توکاره درامد داره میدونه نمیشه خونه خرید

خودِ پسر که مشخصه ولی خانواده ش این وسط چه نقشی دارن ؟ مگه خانواده ی دختر جهیزیه نمیده ؟ پس خانواده ی پسر این وسط قراره چه کمکی کنه ؟

دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 
واقعا خودت شاغلی و درمورد درامد کسب کردن اینطور صحبت میکنی؟ فکر نکنم سنت بیشتر از ۱۵ باشه

شرط می بندم دوبرابر شما سن دارم و معلومه منو نمیشناسی 😂

دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 
خودِ پسر که مشخصه ولی خانواده ش این وسط چه نقشی دارن ؟ مگه خانواده ی دختر جهیزیه نمیده ؟ پس خانواده ...

با دیدن دیگر پست هاتون جوابتونو ندم سنگین ترم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

شرط می بندم دوبرابر شما سن دارم و معلومه منو نمیشناسی 😂

دوبرابر منم که باشی مشخصه کار نکردی و اماده خور بودی کلا 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

از حرفاتون بوی فمنیست میاد ، مگه حقوق برابر نمیخواید ، پس باید عین یه مرد کار کنید تو جامعه و زمخت ب ...

خب آقای مرد سالار نابغه !خودت هم داری میگی حقوق برابر!؟ کو حقوق برابر ؟ دو برابر و چند برابر شماها داریم جون میکنیم چرا پس حقوقمون نصف یا یک سوم شماهاست ؟

با دیدن دیگر پست هاتون جوابتونو ندم سنگین ترم

بله جواب نده بهتره .من اصولا با بچه ها یا ضد زن ها که خودشون مثلا زنن دهن به دهن نمیذارم

از حرفاتون بوی فمنیست میاد ، مگه حقوق برابر نمیخواید ، پس باید عین یه مرد کار کنید تو جامعه و زمخت ب ...

هروقت تونستی حامله شی و درد زایمان بکشی بیا راجع به حقوق برابر زرت و پرت کن

دوبرابر منم که باشی مشخصه کار نکردی و اماده خور بودی کلا

آره کاملا مشخصه کی آماده خور بوده .برو بچه سر درس و مشقت😂 تو از سختی کار و زندگی و روزگار چی میدونی اومدی با من یکی به دو میکنی آخه ؟😐