2777
2789
عنوان

اگه خواستگارم خونه داشت ردش نمیکردم حیف شد

| مشاهده متن کامل بحث + 4570 بازدید | 152 پست
خب آقای مرد سالار نابغه !خودت هم داری میگی حقوق برابر!؟ کو حقوق برابر ؟ دو برابر و چند برابر شماها د ...

از کل حقوق برابر فقط بیرون کار کردن زن رو دیدن بقیش دیگه مهم نیست دیگه نمیگن خودشون از سرکار بیان شامشون اماده نباشه کل خونه رو میذارن رو سرشون

با کمال احترام دیوانه ای! اهواز تا شوشتر یساعت یساعت نیم فقط! راه دور!

یه جوری گفت منم فکر کردم این این سر ایرانه من اون سر ایران 

شهر من با شهر خانادم با ماشین 8 ساعت راهه با هواپیما یه ساعت

می دونی سخت تر از انتظار چیه؟  انتظاریه که می دونی پایان نداره....

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آره کاملا مشخصه کی آماده خور بوده .برو بچه سر درس و مشقت😂 تو از سختی کار و زندگی و روزگار چی میدونی ...

میدونم اینطوری نیست که بگی مگه اسنپ و پشت میز نشستن چیه مگه .. ولی یه اماده خور خونه نشین فکر میکنه مثل ظرف شستن و جارو زدنه 

فقط 26 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

دوبرابر منم که باشی مشخصه کار نکردی و اماده خور بودی کلا

اره عزیزم ادم داشته همه چیشو تامین کنه اماده خور بوده تو رفاه زندگی کرده کسیم از گل نازک تر بهش نگفته حالا تا میتونی فشار بخور

خودِ پسر که مشخصه ولی خانواده ش این وسط چه نقشی دارن ؟ مگه خانواده ی دختر جهیزیه نمیده ؟ پس خانواده ...

همسر من اومد خواستگاریم نه کار داشت نه خونه نه ماشبن نه پشتوانه مالی

فقط پسر بسیار خوبی بود ....رشته خوبی خونده بود.....جهزیه فقط خودم گرفتم(فقط پول گرفتم)وسیله نخریدم از همسرم چیزی نخواستیم....از نظرم زندگی مشترک میدون جنگ نیست که حالا یکی داده اون یکی هم حتما باید بده...البته به ادمش بستگی داره...بعضی ها لایق هیچی نیستن

لعنت به ذات و وجودت افغانی....
اره عزیزم ادم داشته همه چیشو تامین کنه اماده خور بوده تو رفاه زندگی کرده کسیم از گل نازک تر بهش نگفت ...

همون دیگه ادم از سر سیری و پری اینجوری درمورد کار ها میگه 

فقط 26 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

اگه خودتون توی رفاه بزرگ شدین خواسته تون منطقیه

حرف شما عوضش غیر منطقیه

اگه تو رفاه نبوده باشه حق داره دلش بخواد تو رفاه باشه؟

تا کی زن ستیزی؟

سوگ من از بین نرفت ، فقط زندگی شلوغ شد و من مجبور به ادامه دادن بودم . همین! بی تو زندگیم تاسیانه 💔👩‍🦯

یه پسر وقتی میره خواستگاری دیگه حداقل یه خونه و ماشین داشته باشه پس واسه چی اصلا زن میگیره؟ یکی رو تو بدبختیاش شریک کنه؟ طرف شرتش مال خودش نیست پا میشه میاد خواستگاری، دختره جواب رد میده بعد تو نی نی سایت میان میریزن سرش چرا ردش کردی؟ خب میرفتید تو چادر پیک نیکی زندگی میکردید صفاشم بیشتر بود:/ برای دختر خودتونم چنین خاستگاری پسند میکنید؟

-𝗡𝗮𝗿𝘂𝘁𝗼🀄-
من بدبخت چی؟اصلا غو پر نمیزنه بیاد خاستگاری..همه رفتن من موندم..اینجا ب دختر ۲۰.۲۱ میگن پیردیگ..منم ...

۲۱ سالته بابا چتهههه

سوگ من از بین نرفت ، فقط زندگی شلوغ شد و من مجبور به ادامه دادن بودم . همین! بی تو زندگیم تاسیانه 💔👩‍🦯

خوب کردی به نظر منم بدون خونه سخته

الان پدر شما میتونه پاشه بره یه خونه بخره؟اصلا خود تو میتونی بری خونه هیچ یه ماشین بخری؟

زن= انسان  مرد=انسان  انسان=انسان   مرد=زن