2777
2789
عنوان

اگه خواستگارم خونه داشت ردش نمیکردم حیف شد

| مشاهده متن کامل بحث + 4570 بازدید | 152 پست
اونایی که هیت میدین توقعت بالاستخودت چی داری مگه فلانمعیارش داشتن خونه تو شهرشونه قطعا خودشم انداره ...

کسی هیت نمیده منم مجردم وقتی ادعامون میشه برابری زن و مرد این موضوع هم باید در نظر بگیریم در همه چی باید برابر باشیم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کسی هیت نمیده منم مجردم وقتی ادعامون میشه برابری زن و مرد این موضوع هم باید در نظر بگیریم در همه چی ...

تامین مسکن بعهده مرده خانوادست چه بهتر که این مسکن شخصی باشه تا اجاره

و اگر دختری این قضیه جز ملاکای ازدواجش باشه هیچ عیبی نداره

چه بسا ۹۰ درصد پسرام قیافه و هیکل دختر ملاکشون شده

تامین مسکن بعهده مرده خانوادست چه بهتر که این مسکن شخصی باشه تا اجارهو اگر دختری این قضیه جز ملاکای ...

خب اگر پسری فقط،به خاطر قیافه و هیکلم بیاد جلو من رد میکنم نمیگم لازم نیست اما کافیرهم نیست

تو این شرایط میگم آقایون خیلی بامعرفت هستند 

صبح تا شب میرن سرکار بعد بدون چشم داشت خرج زندگیشون میکنن 

شاید من خودم برم سرکار دلم نیاد حرج خونه کنم 

تازه اگه خرج هم کنم توقع دارم یه سهمی از زندگی به اسمم باشه 

ولی آقایون هستند بدون هیچی به اسم خانم هم میکنن

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
چه حرفا می‌زنید؟ دختر باید خونه و ماشین از خودش داشته باشه ؟😑😐پس مرد هم باید توانایی بارداری و زای ...

دارم از لحاظ درامدی میگم

فقط 26 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

همون یکساعته برای کسی ک شاغله بعدا دچار مشکلش میکنه 

من کاری به توقعات مالیت ندارم ولی حتما با پسری ک تو شهرتون هست ازدواح کن 

بعدا بچه دار میشی یه روز مریض بشه مگه دلت میاد با تب و درد بزاریش مهد

نه بابا اینجوریام نیست ، هر قرون به قرونی که یه مرد میاره برای زن و بچش از دهنش شیر میکشه بیرون میار ...

از دهن شییییر ؟‌ دیگه یه اسنپ و پشت میز نشستن و ... که این حرفا رو نداره 

به چندتا خانم خونه دار توی این تاپیک نگاه نکن که نشستن تو خونه و فکر کردن پول درآوردن شاخ قول شکستنه! هر شغلی شما مردا دارین زن ها هم دارن با زحمت های بیشتر با تحمل اذیت ها و زورگویی های هم جنس های شما! با دغدغه های خونه و زندگی علاوه بر محل کار و اجتماع ...علاوه بر این ها با کار برابر باشما و حقوق نصف یا یک سوم هم جنس های شما 😏

دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 
دارم از لحاظ درامدی میگم

از نظر درآمدی می خواین بگید بپرسید تو خونه ی پدرت چه شرایط و امکاناتی داری؟

دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 
از نظر درآمدی می خواین بگید بپرسید تو خونه ی پدرت چه شرایط و امکاناتی داری؟

نه میگم خودش دستش توکاره درامد داره میدونه نمیشه خونه خرید 

فقط 26 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️