2777
2789
عنوان

خواستگار

301 بازدید | 46 پست

من ۱۸ سالمه و هدف دارم و درس میخونم و اصلا به ازدواج فکر نمیکنم ولی یه خواستگار دارم که آدم خوبیه ولی ۱۵ سال اختلاف سنی داریم

واقعا نمیدونم چی کار کنم میشه راهنماییم کنید

چون آدم خوبیه و شرایط مالیش بد نیست یه عده میگن گزینه خوبیه ولی درکل به خاطر سنش و یه سری چیزای دیگه خیلیام موافق نیستن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شرایط خوبش چیه مثلا؟

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

خدایی نکرده باهاش ازدواج کنی دو سال دیگه هروز خودتو لعنت میکنی چرا

بیشتر فکر نکردی چرا وفتی انتخاب های بهتر داشتم یکی که تقریبا جای پدرممه

باهاش ازدواج کردم

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

اختلاف سنی بسیار زیاد که اصلا خوب نیست 

بعد باتوجه به سنت اصلا احساسی تصمیم نگیر واقعا فاصله سنی خیلس زیاده 

آی چیخدی پشمان پشمان گون اولدو اونا دوشمان اوریمده سوز واریدی نه آنام بیلدی نه آتام،🥺🖤

ببین من خودم خاستگار داشتم پولدار طلا فروش بود اما ۱۳ سال تفاوت سنی وجود داشت ردش کردم چون قطعا بعد یه مدت خیلی مشکل پیش میاد‌

آی چیخدی پشمان پشمان گون اولدو اونا دوشمان اوریمده سوز واریدی نه آنام بیلدی نه آتام،🥺🖤
بنظرم که نه۱۵ سال خیلی زیادهفردا تو تازه جوونی بعد اون آقا میانسال!خیلی مشکلا میتونه بوجود بیاد

راستش منم به همه اینا فک میکنم و موافق نیستم ولی یه عده همش میگن اخلاق و درک طرف مقابل مهمه

اخلاف سنی مطرح نیست

اخلاف عقاید و نوع دیدگاه مهمه

یسریا هستن با ۳۰سال سن مثل پسر ۱۸ساله فکر میکنن 

یسریا هم هستن با ۱۸سال سن مغذشون عقبه 

باید ببینی چطوری فکر می‌کنه و چقد باهم هم نظرید 

اصلا سن رو ملاک قرار نده 

من خودمم بخاطر خواستگارم که الان شوهرمه همینطوری مردد بودم تا اینکه الان میبینم واقعا من از لحاظ روحی و فکری از اون پیر ترم