سلاممم بچه ها من یه کمد خریدم یه ۴/۵ماهی میشه از اولش یه بوی بد ( چوب و رطوبت و..)میداد گفتم حالا اولشه درست میشه ولی الان چندین ماهه بوش نمیره،لباسامو تمیز میشورم عطر میزنم میزارم تو کشو ها بعد چنروز که بیرون میارم بوی بد گرفتن چیکاررر کنممممم؟؟؟؟🥲 انقد بدم میاد از بوش که لباسایی که تازه خریدمو که هر روز میپوشم دیگه تو کمد نمیزارم
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-
تموم لولاها و زیر و دور تادور درز کمد رو پودر بچه بزن بعدش با روغن نعنا از عطاری بگیر یا بگو یه روغن خوشبو میخوام
بگیر و با پنبه بکش همین جاهایی ک گفتم
بعد سشوار بگیر داخلشو و درشو بذار باز ببین خوب نمیشه
چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-