2777
2789
عنوان

رفتم پیش سید گفت جن آل دیدی

597 بازدید | 47 پست

من چند روزه پی در پی چیزای ماورایی می‌دیدم نی نی سایتی ها مسخره ام میکردن رفتم پیش سید گفت تو کدوم روز ها و کدوم ساعت و دقیقه کدوم نوع جن هارو دیدم و دقیقااا هم درست گفت تازه من اعتقادی هم نداشتم ولی خواهش میکنم اگه طلسمی اطرافیان تون براتون نوشتن به موقع باطلش کنید ما باطلش نکردیم هم مامانم هم خودم چند روز بود جن می‌دیدم و دقیقا هم به خاطر سنگینی طلسم های زن عموم بود 

جالب اینه زن عموم برای عمه ام اینا هم نوشته بود دقیقا همون جنی که دختر عمه ام دیده بود رو من هم می‌دیدم فوق العاده ترسناک بود

دختری از تبار کوروش بزرگ و با نژاد آریایی🦁✨تنها راه نجات از تاریکی بیداری است✓

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببخشید این سیدی که پیشش رفتی چقدر هزینه گرفت و شماره ش رو می دی

۵۰ تومن از وقتی از پیشش برگشتم شبا با خیال راحت می‌خوابم از ته دل میخندم چیزی نمی‌بینم انگیزه ام هم زیاد شده

حضور یه عزیزم هزینه اش هم برای ایتام میدخ

کلا هر نوع دعا بیاری تو خونه پای همزاد جن موکل باز میشه تو زندگی پس اصلا دعا اینا نگیرید

دقیقا همینطوره تو خونه ی ما از لای عروسک ها طلسم پیدا میکردیم و دقیقا هم جن ها تو اتاق من ظاهر میشدن

منظورم اینه باطل کردی؟

طلسم زنعموم‌رو نه ولی سید یه چند تا دعا داد قرار شد یکیشو با آب بخورم یکیشو بزارم لای بالشم