2777
2789
عنوان

رفتم پیش سید گفت جن آل دیدی

| مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 47 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا من جن نمیبینم

من از تبار کوروشم* آزاده ای پر شورشم *پیکان تیر آرشم *خون رگ سیاوشم*من کاوه آهنگرم* تاب ستم نیاورم     از چرم پرچم ساختم* تا بر ستمگر تاختم*از غرب از ماد آمدم *از گلشن داد آمدم *ارژنگ پاک مادیم*من پارتیم اشکانیم* من شیر مرد پارسیم*موج خلیج پارسیم *اوج توان داورم* از شاه بیت خاورم* اعجاز نظم طوسیم* شاهنامه ی فردوسیم* آن روز ایران را ببین * برتر ز روم و مصر و چین* بسر شود این خاریم *زیرا که آریایی ام*معنی واژه " ایران " سرزمین آزادگان است . فردوسی در شاهنامه در باره خوی آزادگان ( ایرانیان ) چنین می سراید :تو با دشمن ار خوب گفتی رواست / از آزادگان خوب گفتن سزاست."ایران "یعنی سرزمین آریایی ها برگرفته از کلمه آریا یعنی نجیب و شریف.🧚‍♀️

جن چقدر بیکاره چسبیده به ایرانیا سراغ امریکاییا نمیره اصلا

دقیقا منم همینو میگفتم فهمیدم ایرانیا اونقدر دنبال چیزای ماورایی میرم که اونا هم وارد زندگی انسان ها میشن

دختری از تبار کوروش بزرگ و با نژاد آریایی🦁✨تنها راه نجات از تاریکی بیداری است✓

چرا من جن نمیبینم

من خودم جن ها و مسخره میکردم دائم شوخی های طنز راجب جن میگفتم که خودمم آخرش جنو دیدم

آدرس وشماره سیدو میدی؟

لایک نکنید ب جاش کامنت بذارید ازخوندنش خوشحال میشم   امضامودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی🙏🥺.محتاج دعاهاتون هستم روزیمون زیاد بشه .توراهیم سالم باشه.بادلهای پاکتون.خدایی دعاهاتون گیراست چون نشناخته دعا میکنیدقربونتون برم ❤

طلسم زنعموم‌رو نه ولی سید یه چند تا دعا داد قرار شد یکیشو با آب بخورم یکیشو بزارم لای بالشم

سلام عزیزم منم زن عموم بختم و بسته حدود 15ساله هر کاری کردم نشد این سید ک میگی میشه شماره ایی چیژی ازش بهم بدی

خدایا بیا و.بغلم کن
دقیقا همینطوره تو خونه ی ما از لای عروسک ها طلسم پیدا میکردیم و دقیقا هم جن ها تو اتاق من ظاهر میشدن

خدا لعنتشون کنه ب کسی نگی ک رد جادو گرفتی طلسم جدید میاره برات همین کارو با ی دختری کردن دعا گرفتن تو ی چیزی گذاشته بودنش ک خیس نشه با موی دم اسب بسته بودنش تو دریا انداخته بودنش دختره بدبخت مرد 

سلام عزیزم منم زن عموم بختم و بسته حدود 15ساله هر کاری کردم نشد این سید ک میگی میشه شماره ایی چیژی ا ...

والا عزیزم ندارم 

تو شهر خودتون حتما پیش سید معتبر برو تو هر شهری هست 

بخدا ندارم

پس چطوری رفتی پیشش 

گفتی حضوریه

لایک نکنید ب جاش کامنت بذارید ازخوندنش خوشحال میشم   امضامودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی🙏🥺.محتاج دعاهاتون هستم روزیمون زیاد بشه .توراهیم سالم باشه.بادلهای پاکتون.خدایی دعاهاتون گیراست چون نشناخته دعا میکنیدقربونتون برم ❤

والا عزیزم ندارم تو شهر خودتون حتما پیش سید معتبر برو تو هر شهری هست

شما تهرانی ؟