2777
2789
عنوان

رفتم پیش سید گفت جن آل دیدی

| مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 47 پست
خدا لعنتشون کنه ب کسی نگی ک رد جادو گرفتی طلسم جدید میاره برات همین کارو با ی دختری کردن دعا گرفتن ت ...

ما تو اتاقم طلسم از لای عروسک هام پیدا کردیم و دقیقا هم هر دفعه جن هارو تو اتاقم می‌دیدیم واقعا ظاهر وحشتناکی داشتن 

دختری از تبار کوروش بزرگ و با نژاد آریایی🦁✨تنها راه نجات از تاریکی بیداری است✓

من خودم جن ها و مسخره میکردم دائم شوخی های طنز راجب جن میگفتم که خودمم آخرش جنو دیدم

ووی😂🤣🤣من ا‌کثرا تنهام حتما منم به لیستشون اضاف شدم

من از تبار کوروشم* آزاده ای پر شورشم *پیکان تیر آرشم *خون رگ سیاوشم*من کاوه آهنگرم* تاب ستم نیاورم     از چرم پرچم ساختم* تا بر ستمگر تاختم*از غرب از ماد آمدم *از گلشن داد آمدم *ارژنگ پاک مادیم*من پارتیم اشکانیم* من شیر مرد پارسیم*موج خلیج پارسیم *اوج توان داورم* از شاه بیت خاورم* اعجاز نظم طوسیم* شاهنامه ی فردوسیم* آن روز ایران را ببین * برتر ز روم و مصر و چین* بسر شود این خاریم *زیرا که آریایی ام*معنی واژه " ایران " سرزمین آزادگان است . فردوسی در شاهنامه در باره خوی آزادگان ( ایرانیان ) چنین می سراید :تو با دشمن ار خوب گفتی رواست / از آزادگان خوب گفتن سزاست."ایران "یعنی سرزمین آریایی ها برگرفته از کلمه آریا یعنی نجیب و شریف.🧚‍♀️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه می‌تونه هر کسی ببینتش

میگم من و خانوادم هم چند وقتیه تو خونه میبینیم ب سرعت رد میشه یا مثلا خواهرم منو دید من ولی تو اتاق

بودم اتفاقای اینجوری

بنظزت دعا هست علتش؟دلیلش چیع اخه قبلا اینطوری نبودیم

میگم من و خانوادم هم چند وقتیه تو خونه میبینیم ب سرعت رد میشه یا مثلا خواهرم منو دید من ولی تو اتاق ...

اون همزاد هست 

اگه بخار های سیاه یا سفیدی میبینید که میخوان رد بشن یعنی تو آینده ممکنه ظاهر بشن میخواد باهاتون ارتباط برقرار کنن 

اون دعانویس ها هم با موکل کار میکنن و وارد زندگیت میشن

عزیزم ایشون آیات قرآنی مینویسن و هزینه دعا هم صرف ایتام میشه

هزار بار رفتم نشد ک نشد

ما یکی از اطرافیان مون رفتن پیش یه دعا نویس 

دعانویس به پری ها و جن هاش گفته بود رفته بودن قفل و دعای بستن بخت که زنداییش تو قبرستون دفن کرده بود رو همون‌جوری گل آلود آورده بودن گذاشته بودن دست دعا نویسه 

خواستم بگم دعانویس های قوی وجود داره بگردی پیدا میکنی 

ما یکی از اطرافیان مون رفتن پیش یه دعا نویس دعانویس به پری ها و جن هاش گفته بود رفته بودن قفل و دعای ...

کرمانشاه دعا نویس خوب نداره. تو میتونی کمکم کنی. 32سالمه یخدا پوسیدم از مجردی

خدایا بیا و.بغلم کن
جن چقدر بیکاره چسبیده به ایرانیا سراغ امریکاییا نمیره اصلا

امریکا یی ها که کل حکومتشون رو جن می چرخونه که جدیدا بهش می گن ادم فضایی 😉 بزرگترین جن ها وشیاطین رو با علم علوم غریبه به خدمت خودشون دراوردن ،خوبه امریکا از ار صدتا فیلمی که نی سازه ۹۰ تاش در مورد جن لینا رو نمی بینید فقط کافی تو ایران در موردش حرف زده بشه بیایید بگید جهل وخرافات ایرانی