2777
2789
عنوان

تخمک گذاری

52 بازدید | 11 پست

سلام لطفاً جواب بدید اگه چیزی میدونید

من روز ۳تا۷پری روزی ۳ تا لتروزول خوردم 

از ۶تا۸ پری سینال اف زدم 

امروز ۱۰ سیکلمه زیر شکمم سمت راست درد می‌کنه وقتی بهش فشار میارم

خواستم بدونم امروز می‌تونه روز تخمک گذاری باشه ؟

چون جنسیت برام مهمه

عزیزم درد زیر شکمم در روز دهم سیکلتون ممکنه نشان‌دهنده‌ی تخمک‌گذاری باشه. تخمک‌گذاری معمولاً بین روزهای ۱۲ تا ۱۴ سیکل اتفاق می‌افته، ولی با مصرف داروهای تحریک تخمک‌گذاری (مثل لتروزول) ممکنه زودتر اتفاق بیفته.

با توجه به درد که احساس می‌کنی بهتره که برای اطمینان بیشتر با پزشک مشورت کنی اونا می‌تونن دقیق‌تر زمان تخمک‌گذاری شما رو تحلیل کنن و راهنماییتون کنن که بهترین زمان برای رابطه جنسی جهت جنسیت‌گیری کیه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

درد بیشتر بخاطر داروهاست و تخمدان هات تحریک شدن انشاءالله هر چی به صلاحه خدا بهت بهترینش بده

مرسی از دعای قشنگتون ،اخه دکتر بهم گفت روز ۱۰ یه نزدیکی داشته باش دیگه نمیدونم به حرفش عمل کنم یا نه

عزیزم درد زیر شکمم در روز دهم سیکلتون ممکنه نشان‌دهنده‌ی تخمک‌گذاری باشه. تخمک‌گذاری معمولاً بین روز ...

گلم دکترم بهم گفت روز ۱۰ یه نزدیکی داشته باش خودم کمی مرددم

گلم دکترم بهم گفت روز ۱۰ یه نزدیکی داشته باش خودم کمی مرددم

عزیزم لتروزول و سینال اف باعث تحریک تخمک‌گذاری می‌شه و ممکنه زمان تخمک‌گذاری رو جلو بندازه. در شرایط عادی، تخمک‌گذاری بین روزهای ۱۲ تا ۱۴ سیکل قاعدگی اتفاق می‌افته، اما با مصرف این داروها، تخمک‌گذاری ممکنه زودتر اتفاق بیفته، مثلاً روز ۱۰.

به همین دلیل پزشک پیشنهاد داده که روز ۱۰ نزدیکی داشته باشید تا شانس بارداری و جنسیت مورد نظرتون بیشتر بشه

چرا مردددی؟؟

عزیزم لتروزول و سینال اف باعث تحریک تخمک‌گذاری می‌شه و ممکنه زمان تخمک‌گذاری رو جلو بندازه. در شرایط ...

آخه فقط زیر شکمم درد می‌کنه ترشح زیاد ندارم میگن باید ترشحات زیاد باشه که علاعم تخمک گذاری رو داشته باشی

مرسی از دعای قشنگتون ،اخه دکتر بهم گفت روز ۱۰ یه نزدیکی داشته باش دیگه نمیدونم به حرفش عمل کنم یا نه

آره کلا از وقتی پریودیت تموم شد باید یک شب در میون اقدام‌کنی

و اینکه تا پریود بعدی نزدیکی داشته باش چون ممکنه قبل از پریود بعدی هم تخمک آزاد کنی

من خودم روز ۱۲ پریود رفتم سونو و فولی هام ۱۱ و ۱۲ بودن یعنی باید حداقل ۱۸ بودن و دکتر گفت خیلی کوچیک امت من نزدیکی رو داشتم تا آخرش همون ماه دوقلو حامله شدم

همه‌چی دست خداست اما مشخص نیست تخمک گذاری چه موقعه

آره کلا از وقتی پریودیت تموم شد باید یک شب در میون اقدام‌کنیو اینکه تا پریود بعدی نزدیکی داشته باش چ ...

تو این شب آرزوها برای منم دعا کنید خدا دوقلو پسر بهم بده 

یعنی میشه🥺😍

تو این شب آرزوها برای منم دعا کنید خدا دوقلو پسر بهم بده یعنی میشه🥺😍

آره واسه خدا هیچی غیر ممکن‌نیست واسه ی خدای مهربون هیچی نشد نداره

عزیزم‌موقع اذانه دلم‌روشنه صدای اذان تو گوشمه و از ته دلم‌واست دعا میکنم دوتا پسر بیاری که عاقبت بخیر بشن سر باز امام‌مهدی بشن

آره واسه خدا هیچی غیر ممکن‌نیست واسه ی خدای مهربون هیچی نشد ندارهعزیزم‌موقع اذانه دلم‌روشنه صدای اذا ...

خیلی گلی،مرسی از انرژی مثبتت 

ان شاالله خدا به دل هممون کار کنه ❤️