2777
2789

اصلا نمی‌دونم پاس میشم یا نه 

از اون طرف هم معدلم ممکنه خراب شه که مهمه 

تا الان داشتم می‌خوندم ولی اصلا تموم نشد دو سه صفحه سختش مونده بقیه هم حس میکنم یادم رفتن دیگه دارم تلو تلو میخورم نمیتونم ادامه بدم بخاطر مریضبم

درسیه که تاحالا نداشتم رشتمم دبیرستان یچیز دیگه بوده و این بدترش میکنه و نمی‌فهمم 

وای گریم گرفته دختر به این بزرگی 😭

نگید چرا طول ترم نخوندی هم استادمون خوب درس نمی‌داد هم من دارم برا کنکور میخونم تایمم سر اون رفت 

اولین باره دارم به تقلب فکر میکنم ولی اینم میترسم چون شانس ندارم😭

توروخدا یه صلوات بفرستید فردا بالای ۱۵ شه نمره ام 

نمیتونم ادامه بدم یه دوساعت می‌خوابم پا میشم باز بخونم دعا کنید خدا هم کمکم کنه چون واقعا براشم تایم گذاشتم از حال جسمی خودم زدم و تا چندروز عواقبش رو میبینم 

چه درسیه

یکساعت بخواب تا ۳ و نیم بیدار شو باز بخون

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فلسفه و منطق من تجربی بودم اصلا نخوندم اینچیزا رو🥺خدا کنه بتونم پا شم چون بدنم ضعف کرده داره می‌لرز ...

موفق باشی عزیزم

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

وای بخدا منم مثل توام فردا ۳ تا امتحان دارم یکی محاسباتی دوتاش حفظی اون دوتا رو بلد نیستم محاسباتی ر ...

وای اصلا این با تقلبم جواب نیست از بس عجیب غریبن 😭

از اونور تو تقلبم حرفه ای نیستم بار اولمه میترسم گیر بیفتم 

درسم فلسفه و منطق هست 

ایشالا خوب بدی عزیزم شما 🥺

وای اصلا این با تقلبم جواب نیست از بس عجیب غریبن 😭از اونور تو تقلبم حرفه ای نیستم بار اولمه میترسم ...

عه ببین رو دستت بنویس 

یا تو برگه های کوچیک بنویس بزار تو جامدادی 

یا گوشی باز کن 

عه ببین رو دستت بنویس یا تو برگه های کوچیک بنویس بزار تو جامدادی یا گوشی باز کن

جامدادی نمیزارن تو لباسم جاساز کنم؟

گوشی هم بدتر میترسم 

دارم عین ابر بهار گریه میکنم خیلی فشار رومه کافیه اینو بیفتم بدبختم😭

سلام عزیزدلم خداقوت جانانه

اشکالی نداره که خسته شدی و کم اوردی

من درکت میکنم وبهت حق میدم

کاملا طبیعیه حالت اما هرچقدر خوندی کافیه و آرام باش استراحت کن صبح زود هم مجدد بخون

سوال درسیتم بپرس کمکت میکنم متوجه بشی یادبگیری اصلا نترس ونگران نباش💕🦋❤️

خانم معلم آینده💕🦋 

جامدادی نمیزارن تو لباسم جاساز کنم؟گوشی هم بدتر میترسم دارم عین ابر بهار گریه میکنم خیلی فشار رومه ک ...

اصلا به تقلب فکر نکن تمام زحماتت یهویی بفنامیره نکن اینکارو🦋

خانم معلم آینده💕🦋 

جامدادی نمیزارن تو لباسم جاساز کنم؟گوشی هم بدتر میترسم دارم عین ابر بهار گریه میکنم خیلی فشار رومه ک ...

ببین پات رو بنداز رو اونیکی پات گوشی رو بزار بین پات 

باز کن خودتم خم کن رو برگه و خودت 

نور گوشیتو کم کن جزوه رو باز کن بنویس 

اگه مراقب از کنارت رد شد برگه امتحانی رو بگیر سمت گوشیییی

که دیده نشه صفحه باز گوشی حواست به نور و سایلنتی باشه