2777
2789
عنوان

راجب شغل پرستاری

167 بازدید | 38 پست

پرستارای مرد توی محل کارشون زیاد با خانوما ارتباط دارن؟ 

نمیفهمم چرا اینقدر بد شانسم و این اقا توی کلاسشون همه دخترن و توی بیمارستان هم اکثریت همکاراش خانومن :/

همونی که خیلی نایسه هستم😌

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بله 

و معمولا  باهم خیلی راحت هستن هردو طرف 

کاربری دست منو دختر خالمه که من دانشجو هستم و اون نیمه دانشجوچون  داره واسه کنکور میخونه ولی یه ترم مرخصی گرفته مثل قبلاً خود من 😄پس لطفاً نگید چرا تاپیکا کمی متناقضه مرررررسی ♥️
بله و معمولا باهم خیلی راحت هستن هردو طرف

عه چقدر بد 

بعد بخوان شاغل بشن خودشون انتخاب میکنن کجا برن؟ کدوم بخش کار کنن؟

عه چقدر بد بعد بخوان شاغل بشن خودشون انتخاب میکنن کجا برن؟ کدوم بخش کار کنن؟

نه فکر نکنم 

کاربری دست منو دختر خالمه که من دانشجو هستم و اون نیمه دانشجوچون  داره واسه کنکور میخونه ولی یه ترم مرخصی گرفته مثل قبلاً خود من 😄پس لطفاً نگید چرا تاپیکا کمی متناقضه مرررررسی ♥️

من دانشجوی پرستاریم 

راستشو بخوای چه توی دانشجویی چه توی بیمارستان و مشغول به کار بودن بخاطر اینکه ساعتای زیادی هممون کنار همیم طبیعیه بینمون یه صمیمیت دوستانه ای باشه و فقط درحد همکاریه

اما مطمئن باش هرکسی حد و حدود خودش رو بدونه هیچکس جرئت نمیکنه رفتار خارج از عرفی باهاش داشته باشه

(از نظر من پسرای این دوره و زمونه همشون خیانتکارن مگر اینکه خلافش ثابت بشه و ربطی به دخترای دورشم نداره)

یعنی بخاطر کار مجبورن تعامل زیاوی داشته باشن؟ یا همینطوری از سر صمیمت اینا در ارتباطن؟

چون مدت زمان زیادی رو باهم هستن کم کم یخشون آب میشه و باهم راحتن 

شوخی کردن و گپ زدن چند نفری و ....

شغلشون سخته دیگه مجبورن یه جوری تحمل کنن

من دانشجوی پرستاریم راستشو بخوای چه توی دانشجویی چه توی بیمارستان و مشغول به کار بودن بخاطر اینکه سا ...

چقدر بد که شغلش اینه😔

دقیقا منم باهات کاملا موافقم پسرا به اندازه کافی اهل لاس زندن و اینطور کارا هستن دیگه اگه بخواد دورش پر دختر هم باشه که دیگه بدتر

عزیزم یه سوال دیگه رو میشه لطفا جواب یدی

اینکه اگه ارشد بگیره سا بخواد با کارشناسی برا سر کار میتونه بخششو خودش انتخاب کنه مثلا بره یه بخشی که بزاش راحتتره و حالا خلوط تر باشه