2777
2789
عنوان

راجب شغل پرستاری

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 38 پست
همه جا دختر خوشگل هست منتها پسرای کادر درمانی دست و بالشون باز تره باید با چشم باز درموردش فکر کنی س ...

تازه اصلا علاقه هم نداره به پرستاری و بیمارستان بدش میاد

کاش میتونست یه کار دیگه کنه

یعنی سال اخر شیفتاش سخت میشه یا دختر دورش زیاد میشه؟🫠

همونی که خیلی نایسه هستم😌

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سال اخر کاورزیه دیگه از صبح زود باید بره شیفتچه ربطی به دخترا داره😅💝

😅😅من خودم هیچوقت هیچ چیز بدی از پرستارا چه مزد و چه زن ندیدم

فقط چون رشته خودم طوری بوده که دختراش بیشتر از پسرا بوده دیدم که بعضی از پسرا چطوری از این موقعیت سو استفاده میکنن دیگه فکرم مریض شده :/

خب تا چقدر باهم صمیمی هستننمیدونم چطور منظورم رو برسونم ولی بعضی صمیمیتها خیلی دیگه ....🫤درحد یه سل ...

والا خودتون حساب کنین از شب تا صبح کنار هم هستن قاعدتا در حد سلام و احوال پرسی نیست ولی واقعا همه حدودشون رعایت میکنن اکثرا ازدواج کردن و هیچکس رو کسی نظر خاصی نداره اگر در حد دوست هستین و حساس هستین بیشتر فکر کنین

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
والا خودتون حساب کنین از شب تا صبح کنار هم هستن قاعدتا در حد سلام و احوال پرسی نیست ولی واقعا همه حد ...

عزیزم شما خودت پرستاری؟ مگه شیفتاشون چند ساعته؟

عزیزم شما خودت پرستاری؟ مگه شیفتاشون چند ساعته؟

من دانشجو پزشکیم شیفتگی من ۲۴ساعته هست ولی پرستارا ۸ساعت شیفت شبم از ۷ونیم شب تا ۷ونیم صب معمولا 

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
من دانشجو پزشکیم شیفتگی من ۲۴ساعته هست ولی پرستارا ۸ساعت شیفت شبم از ۷ونیم شب تا ۷ونیم صب معمولا

موفق باشی 

چقدرررر زیاد :/

موفق باشی چقدرررر زیاد :/

نگران نباش اکثرا پرستارا چشمشون پاک مگه کسی که مریض باشع من واقعا حس نکردم که دید بدی داشته باشن به جز چند مورد که اونم پرستاران خانم محلش نمیدادن

نگران نباش اکثرا پرستارا چشمشون پاک مگه کسی که مریض باشع من واقعا حس نکردم که دید بدی داشته باشن به ...

مرسی عزیزم🥹🫶🏻

انشالله که بتونم بفهمم سر کارش رفتارش چطوریه