2777
2789
عنوان

راجب شغل پرستاری

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 38 پست
چون مدت زمان زیادی رو باهم هستن کم کم یخشون آب میشه و باهم راحتن شوخی کردن و گپ زدن چند نفری و ....ش ...

که منم چقدد بدم میاد اینطوری😑

همونی که خیلی نایسه هستم😌
چقدر بد که شغلش اینه😔دقیقا منم باهات کاملا موافقم پسرا به اندازه کافی اهل لاس زندن و اینطور کارا هس ...

اگه درکل بهش اعتماد نداری قضیه فرق میکنه ولی اگه برات جدیه باید اینارو درنظر بگیری.....

و درمورد سوالت هم‌نمیدونم واقعا

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یعنی بخاطر کار مجبورن تعامل زیاوی داشته باشن؟ یا همینطوری از سر صمیمت اینا در ارتباطن؟

بخاطر کار دیگه

مخصوصا شیفت شب که خلوته خیلی صمیمی میشن

در کل پرستارها باهم زیاد ارتباط دارن

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب،دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀
اگه درکل بهش اعتماد نداری قضیه فرق میکنه ولی اگه برات جدیه باید اینارو درنظر بگیری.....و درمورد سوال ...

افتماد داته باشم انگار دارم خودمو گول میزنم

والا من کادر درمان هستم همه باهم راحتن ولی حدودشون رعایت میکنن بنظرم مادر درمان بیشتر اینو درک میکنن تا کسی خارج از این شغل بخواد بهشون نگاه کنه

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
فکر نکن پسرای دیگه که شغلشون چیز دیگه ایه خیلی گل و بلبن ترم چنده؟

دخترا ماشالله الان یکی از یکی خوشگل تر :)

من نمیتونم همیشه از همه خوشگل تر و بهتر باشم فقط دوست ندارم بهم خیانت بشه ...

ترم ۷ از ترم بعدی شسفای شبش هم شروع میشه

بعد کارشناسی هم میخواد بره طرح (سربازی)

ارووم و درونگرا هم هست دوست داشتم با یکی از همکلاسی دخترش حرف میزدم که ببینم ارتباطش با دخترا چطوریه ولی نمیدونم کار درستیه یا نه

دقیقا منم همین فکرو میکنم

اره بنظرم اگه طرف خیلی حساسه سمت کادر درمان نره چه دختر چه پسر فرقی نمیکنه 

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
والا من کادر درمان هستم همه باهم راحتن ولی حدودشون رعایت میکنن بنظرم مادر درمان بیشتر اینو درک میکنن ...

ممنونم عزیزم حتما همینطوره 

اره بنظرم اگه طرف خیلی حساسه سمت کادر درمان نره چه دختر چه پسر فرقی نمیکنه

خب تا چقدر باهم صمیمی هستن

نمیدونم چطور منظورم رو برسونم ولی بعضی صمیمیتها خیلی دیگه ....🫤

درحد یه سلام و احوالپرسی خوبه بیشتر دیگه دلیلی نداره

دخترا ماشالله الان یکی از یکی خوشگل تر :)من نمیتونم همیشه از همه خوشگل تر و بهتر باشم فقط دوست ندارم ...

همه جا دختر خوشگل هست 

منتها پسرای کادر درمانی دست و بالشون باز تره باید با چشم باز درموردش فکر کنی 

سال اخره خیلی سخت تر میشه شیفت و ....

بنظرم بیشتر باهم درارتباط باشین میفهمی چجوریه رفتارش با خانوما