2777
2789
وایییییی خدااا خیلی عالییییی گفتی کامل مسلطی عااا مردم ع خنده

😁😎😌

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ول کام حبیبیساعت کاری سایت هشت صب تا دوازده ظهره،دوازده تا دو تایم ناهار و نماز قربت الی الله،دو تا ...

چرا نگفتی شب یک به بعد تایپک زیر ناف داریم؟

‌ ‌به حس ششمم از چشمام بیشتر اعتماد دارم🤍🪄 

دوستان بهم گفتن اینجا همه شخصیت پیدا میشه بخاطر همین توضیح نمیدمقبل ورود بالای صحه پیامای نینی یارو ...

این من راست میگم تو میخوای باور نکن هم تکراری بود کاربری دیگه نداشتی؟ 

‌ ‌به حس ششمم از چشمام بیشتر اعتماد دارم🤍🪄 

وای خدالگدت نکنه😂😂😂

نبینم قوانینو رعایت نمیکنیدااا🤨🤪

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

خخخ واییییی پس قراره اینجا کلی سوژه ببینم درسته؟

اره یکی شوهرش باچترمیره توالت 😂😂😂یکی شوهرش ازخورشت میترسه 😂😂😂😂یکی میگ مادرشوهرم یاشوهرم گفته بالاچشمت ابروعه اصلاداستانه😂😂یکی میزنه بسرش فحش میده 😂😂