2777
2789
مرسی گلم چشم

سلام

✅️ پایین صفحه قوانین رو نوشته.

✅️ وقت کردین تاپیک های نی نی یارها رو هم بخونین. بعضی وقت ها ممنوع جدید اعلام می کنن.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

هرچی خواستی بگو اشکال نداره اما موضوع سیاسی ناموس نینیاراس

😂

من از تبار کوروشم* آزاده ای پر شورشم *پیکان تیر آرشم *خون رگ سیاوشم*من کاوه آهنگرم* تاب ستم نیاورم     از چرم پرچم ساختم* تا بر ستمگر تاختم*از غرب از ماد آمدم *از گلشن داد آمدم *ارژنگ پاک مادیم*من پارتیم اشکانیم* من شیر مرد پارسیم*موج خلیج پارسیم *اوج توان داورم* از شاه بیت خاورم* اعجاز نظم طوسیم* شاهنامه ی فردوسیم* آن روز ایران را ببین * برتر ز روم و مصر و چین* بسر شود این خاریم *زیرا که آریایی ام*معنی واژه " ایران " سرزمین آزادگان است . فردوسی در شاهنامه در باره خوی آزادگان ( ایرانیان ) چنین می سراید :تو با دشمن ار خوب گفتی رواست / از آزادگان خوب گفتن سزاست."ایران "یعنی سرزمین آریایی ها برگرفته از کلمه آریا یعنی نجیب و شریف.🧚‍♀️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقد بی ادبییییییی شخصیت خانوادگیتو نشون دادی@niniyar_1 @niniyar_3 @niniyar_5 چرا باید این کاربر ب ...

با سه نقطه پایین پست می تونین براشون گزارش بزنین.

niniyar_2🔹️niniyar_3 🔹️ niniyar_5 ⬅️ حذف عکس و تعلیق

niniyar_1                     ⬅️ پاک کردن تاپیک

niniyar_5 و niniyar_3 ⬅️  درست کردن تگ و تائید پروفایل

🌈🌈🌈 ساعت کاری نی نی یارها 🌈🌈🌈
🌺 niniyar_3:
شنبه تا چهارشنبه اگر تعطیل نباشه ⬅️ از صبح تا ۵ بعدازظهر

🌹 niniyar_5:
روزهای عادی ⬅️ از ساعت ۵ بعدازظهر تا ۱۱ شب
روزهای تعطیل و پنج شنبه ها و جمعه ها ⬅️ از صبح تا ۱۱ شب

🌸 niniyar_2:
هر شب ⬅️ ساعت ۱۱ شب به بعد

🏵 niniyar_1:🏵
شنبه و دوشنبه و چهارشنبه
(فقط ۳ روز در هفته) به غیر از ایام تعطیل
⬅️ ساعت
 ۱۰:۳۰ تا ۱۲
و
۱۴ تا ۱۵

🟥🟥🟥 niniyar_1 با تگ شدن جایی نمی آیند.
 فقط باید توی خصوصی لینک تاپیکتون رو براشون بگذارین.

🟦🟦🟦 بدون درخواست دوستی می تونین پیام بفرستین.

💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

از همین اول بهت بگم اگه کسی پرید بهت برین بهش تمام.

من از تبار کوروشم* آزاده ای پر شورشم *پیکان تیر آرشم *خون رگ سیاوشم*من کاوه آهنگرم* تاب ستم نیاورم     از چرم پرچم ساختم* تا بر ستمگر تاختم*از غرب از ماد آمدم *از گلشن داد آمدم *ارژنگ پاک مادیم*من پارتیم اشکانیم* من شیر مرد پارسیم*موج خلیج پارسیم *اوج توان داورم* از شاه بیت خاورم* اعجاز نظم طوسیم* شاهنامه ی فردوسیم* آن روز ایران را ببین * برتر ز روم و مصر و چین* بسر شود این خاریم *زیرا که آریایی ام*معنی واژه " ایران " سرزمین آزادگان است . فردوسی در شاهنامه در باره خوی آزادگان ( ایرانیان ) چنین می سراید :تو با دشمن ار خوب گفتی رواست / از آزادگان خوب گفتن سزاست."ایران "یعنی سرزمین آریایی ها برگرفته از کلمه آریا یعنی نجیب و شریف.🧚‍♀️

ول کام حبیبی

ساعت کاری سایت هشت صب تا دوازده ظهره،دوازده تا دو تایم ناهار و نماز قربت الی الله،دو تا نه شبم دوباره فعاله

قبل از ظهر موضوع تاپیکا شاما خواهر شوهر مادرشوهر کتکت کاری واز جیش گرفتن بچه،بعد از ظهر خیانت وتاپیکای خاک بر سری

بحث سیاسی هم کلا ممنوع وگرنه به چوخ میری

سوالی بود در خدمتم

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

مرسی گلم فقط اینکه پیامو پاک کردن تگ کنم نینی یار میتونه پیامو ببینه؟

خواهش می کنم.

💙💙💙

فکر نکنم.

همون اول با سه نقطه زیر پست براشون گزارش می زدین بهتر بود.

اخه میدونی عزیزم بعضیا در سطح ادم نیستن که باهاشون دهن دهن بشی بخاطر همین نمیخوام خودمو باهاشون یکی ...

درست میگی.اما اینجا مجازیه زیاد جدی نگیر.بنظر من نباید کم اورد.

چقد بی ادبییییییی شخصیت خانوادگیتو نشون دادی@niniyar_1 @niniyar_3 @niniyar_5 چرا باید این کاربر ب ...

خوش اومدی عزیزم 😂😂اینجابیشتر ازخیانت مادرشوهر خواهرشوهر تاپیک میزنن 😂😂دگ چی بگم آدم سالم اینجابه یه آدم شکاک ودیونه تبدیل میش...😂😂من الان ب همه شک دارم حتی خودم ک یه وقت خیانت نکنم😆😅

اسی از نی نی یار تگ کردنت پیداست تازه وارد نیستی

دوستان بهم گفتن اینجا همه شخصیت پیدا میشه بخاطر همین توضیح نمیدم

قبل ورود بالای صحه پیامای نینی یارو دیدم یاد گرفتم .. شما میخوای باور نکنی ایرادی نداره دوست عزیز