2777
2789

چند روزه؟ 

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من تا یه هفته حموم میرفتم و سشوار بعدش یک در میان 

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹

بتونی حموم کنی خب بهتره  برلی شیرت ولی خب اگه شرایطش نداری همون محل بخیه رو با شامپو بچه بشور بعد خوب خشک کن با بادسرد سشوار بعدم نزار شکمت بیفته روی بخیه ها ک عفونت کنه یا عرق ک بوی وحشتناکی میده

وااایی من تجربه عفونت بخیه سزارین داشتم

هفت شب بیمارستان بستری شدم

عفونتش رفته بود تو خونم

میخواستن ببرنم اتاق عمل دوباره شکمم و باز کنن

هرروز بشور با شامپو بچه با سشوار خشک کن نزار اصلا عفونت کنه

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد