2777
2789
عنوان

میخوام آنلاین شاپ بزنم کمکم کنید

100 بازدید | 23 پست

سلام دوستان

میخوام آنلاین شاپ روسری بزنم

میشه اگر کسی تجربه آنلاین شاپ داره مخصوصا لاین روسری پیام بده سوالاتم رو بپرسم؟ یا هرچی به ذهنتون میرسه راهنماییم کنید ک شکست نخورم

مرسی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم‌‌انلاین شاپ روسری شال بزنیبجا سود ضرر میکنیچون افراد کمی حجاب دارنوخیلیا ترجیح میدن روسری یا ش ...

خیلی ممنونم از پیامتون

شما تجربه آنلاین شاپ شال و روسری داشتید؟

آخه لباس سایز بندی داره... برای همین روسری فکر کردم بهتر بآشه

عزیزم شال و روسری فک نکنم برات سودی داشته باشهبجاش لباس بچهپوشاک زنانهلوازم مراقبت پوستیواینچزا رو ب ...

خیلی ممنونم 

شما تجربه آنلاین شاپ داشتید؟

چرا روسری سود نداره؟

آخه روسری رو میخوام سر کنم مدلش بشم  برای لباس بچه مدلی ندارم ک تنش کنم... لوازم آرایشی روهم میترسم نخرن

نه عزیزم. ولی اطلاعات دارم کمی ، او کدوم برنامه میخوایید یزنید؟

از طریق اینستاگرام توی ذهنمه

چه اطلاعاتی دارید ک بتونید با من تقسیم کنید؟ ممنون میشم راهنماییم کنید

ان شا الله پر برکت منم دوست دارم این کار رو انجام بدم ولی نمی دونم بگیره یا نه

خیلی ممنونم. انشالله 

منم حقیقتا خیلی میترسم... چون نه تجربه دارم و نه سرمایه زیاد... نتونستم کار پیدا کنم، گقتم دیگه بیکار نباشم

از طریق اینستاگرام توی ذهنمهچه اطلاعاتی دارید ک بتونید با من تقسیم کنید؟ ممنون میشم راهنماییم کنید

انلاین شاپ زدن جدا از موضوع باید خیلی خلاق باشی و الگوریتم اینستا بلد باشی جدا ازینا که پیجت نخوابه باید نور و فضا عکاسی هم باشه و عکاسی حرفه ای هم بلد باشید و بتونید از تخیل تون بازار یابی کنید  راهای بازاریابی هم باید بلد باشید

خیلی ممنونم شما تجربه آنلاین شاپ داشتید؟چرا روسری سود نداره؟آخه روسری رو میخوام سر کنم مدلش بشم برا ...

میدونی مثلا من خودم رو مثال میزنم 

هرگز شال و روسری رو آنلاین نمیخرم 

چون خانما رو این خیلی حساسن که شالی که سر میکنن رنگ و طرحش بهشون بیاد و هرکی ترجیح میده حضوری بخره

البته که من تجربه ای هم ندارم شاید کار شما بگیره که ان شاالله هم کسب و کارتون رونق بگیره

ولی بازم بنظرم ریسک بزرگی نکن

از اول هرچی داری خرج کنی

تعداد کمی شال و روسری بگیر امتحان کن

ببین اگه کارت گرفت اونموقع خرید عمده کن