2777
2789

خانوما من امروز رفتم انومالی دکتر گفت کلیه بچه ام یه کم ورم داره وروده اکوژن ولی گفت چیز خاصی نیست فقط اکوی قلب برام نوشت من قبلا سی وی اس انجام دادم از نظر ژنتیکی سالم بود ولی بازم نگرانم کسی تجربه ای داره 😓😓

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فکر کنم مهم نیست

خودش خوب میشه .

به منم گفت تو مغزش یه کیست کوچیکه .تا ۲۴ هفته جذب میشه .

حالا دیگه امید بخدا

فقط 20 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات لطفا.....اللهم صل الا محمد و آل محمد... خدایا خودت مواظبش باش

عزیزم

بزار کامل برات بگم

پیلکتازی کلیه به معنای ورم خفیفی در کلیه جنینه که می‌تونه ناشی از جمع شدن مایعات باشه. معمولاً این وضعیت به خودی خود برطرف می‌شه و مشکل خاصی نداره.

روده جنین

روده اکوژن به معنای مشاهده بخش‌های برجسته‌تر در سونوگرافی روده جنینه، که در بعضی موارد ممکنه طبیعی باشه و مشکلی نداشته باشه.

اکوی قلب

پزشکتون احتمالاً اکوی قلب رو تجویز کرده تا اطمینان حاصل کنه که قلب جنین سالمه و مشکلی نداره. چون نتایج قبلی هم نشون داده که از نظر ژنتیکی سالمه

بنظر میاد که همه چیز خوبه 

ولی اگه دوباره خیلی احساس نگرانی کردی با دکترت حرف بزن ولی ظاهرا مشکلی نیس 

انشالله نی نی کوچولوت سالم بغل کنی والا من غربالگریم مشکل داشت ولی نی نیم سالمه به خدا توکل کن منم خیلی تاپیک میزدم ولی خدارو شکر هیچی نبود

برای سلامتی همسر عزیزم و  سلامتی کوچولوهای فندقم   که تو دل مامانشون هستن یه صلوات بفرستید ممنون از همتون
عزیزمبزار کامل برات بگم پیلکتازی کلیه به معنای ورم خفیفی در کلیه جنینه که می‌تونه ناشی از جمع شدن ما ...

ممنون عزیزم دکترمم گفت چیزی نیست باید اکوی قلب بدم و سونو بدم ماه بعد تا ببینم برطرف شده یا نه ولی بازم نگران بودم در آینده برای خود بچه مشکلی پیش نیاد

منم همین دوتا مشکل رو پسرم داشت من کلی نذر و نیاز کردم 

تست آمینیوسنتز دادم و خداروشکر گفتن گل پسر تا بدنیا آمدن رفع میشه مشکلش بعد ک دنیا آمد دوباره بردم سونو گفتن هنوزم داره ولی خیلی کمه و خوب میشه 

الانم آقا کنارم خوابیده