2777
2789
عنوان

شوهرم میگه مهریتو ببخش

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 27 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من شخصا هم نظر با همسرتون هستم و از مهریه متنفرم

شخصا حس میکنم به ازای طلا و سکه منو خریده 

من باشم جیک ثانیه میبخشم و هیچ حس بدی نخواهم داشت 

چون باز هم میگم از مفهوم مهریه نفرت دارم 

🍒

حتی اگه به نامت هم کرد پیگیر شو و از چنتا وکیل بپرس ببین می تونه پس بگیره یا نه ولی شوهرت نفهمه

چون بنظرم مشکوکه اگه ترسی نداره پس چرا میگه؟؟

بهش بگو من که قرار نیست طلاق بگیرم فک کن مهری هم وجود نداره

لنگه_جوراب_گم_شده سابق🥲💔

اینسری بهت گفت مهریتو ببخش 

بهش بگو مگه من از تو مهریه می‌خوام ک فکرت مشغوله 

باهات ازدواج کردم ک زندگی کنیم نه اینکه تیغت بزنم 

مهریمم سرجاش هست 

ب هیچ عنوان نبخش این حرفا همش زبون بازی مرداس 

میخوان از زیرش در برن 

فردا روز می‌ره سرت هوو میاره خدایی نکرده خیلی راحتم میگه تو که مهریه و هیچی نداری ب سلامت 

الان ۱۰۰تا سکه ۵میلیارد و ۷۰۰پولشهینی خونه ای که میخواد بخره،اینقدر می ارزه؟؟؟؟؟؟؟

دیگه اینو اسی باید بدونه عزیزم من نمیدونم..ولی مثل اینکه دوستان میگن میتونه طبق شرایطی خونه رو پس بگیره...بنظرم اسی باید بایه کسی که همه قانونا رو بلده مشورت کنه وکیلی چیزی...ماکه همه چیزو بلد نیستیم

من شخصا هم نظر با همسرتون هستم و از مهریه متنفرمشخصا حس میکنم به ازای طلا و سکه منو خریده من باشم جی ...

مفهومش درس نیس بله

ولی منی که کار نمیکنم و برادر و اینا ندارم فردا اگه ن پدر مادری باشه نه شوهری باید از گرسنگی بمیرم خب