2777
2789

اگه خودشون شاغل هستن که خب وظیفه آل برای انجام کار خونه ندارن باید بین دو نفر تقسیم بشه ولی خب اگه شاغل نیستن که فکر میکنم کار های خونه رو باید انجام بدن ولی خب این قانون نیست نظر شخصیه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بعضی ها کلا اینجورین از اون ور میگن آزادی پوشش از اون ور مهریه حق مسلم ماست

من اینجور نیستم میگم حق طلاق و نصف اموال مرد برای من😁

من از تبار کوروشم* آزاده ای پر شورشم *پیکان تیر آرشم *خون رگ سیاوشم*من کاوه آهنگرم* تاب ستم نیاورم     از چرم پرچم ساختم* تا بر ستمگر تاختم*از غرب از ماد آمدم *از گلشن داد آمدم *ارژنگ پاک مادیم*من پارتیم اشکانیم* من شیر مرد پارسیم*موج خلیج پارسیم *اوج توان داورم* از شاه بیت خاورم* اعجاز نظم طوسیم* شاهنامه ی فردوسیم* آن روز ایران را ببین * برتر ز روم و مصر و چین* بسر شود این خاریم *زیرا که آریایی ام*معنی واژه " ایران " سرزمین آزادگان است . فردوسی در شاهنامه در باره خوی آزادگان ( ایرانیان ) چنین می سراید :تو با دشمن ار خوب گفتی رواست / از آزادگان خوب گفتن سزاست."ایران "یعنی سرزمین آریایی ها برگرفته از کلمه آریا یعنی نجیب و شریف.🧚‍♀️

کلا ازدواج نمیکنم 

چه برسه مهریه و.....

زندگی مشترک یکسری وظایف برای هر دو طرف داره 

این عن بازیا رو طرف مقابل در بیاره از همون اول میرم پشت سرمم نگاه نمیکنم

برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی....

درسته تو زندگی مشترک هر کس مسیولیتی داره و باید با هم باشن تا زندگی پیش بره 

ولی به صورت شرعی نگاه کنی آره می‌تونه کاری نکنه چون وظیفش نیست 

مهریه و نفقه که ربطی که کار کردن و نکردن اون خانوم ندارن 

همون اسلامی که شما گفتی میگه خانوم در مقابل کار خونه وظیفه ای نداره حتی بابت شیر دادن به بچه هم می‌تونه پول بگیره 

ولی عرف یه چیز دیگست 

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

دقیقا مثل این میمونه که بچه برای خانواده پدر و مادرش اشپزی نکنه بعد بگن پس چرا ما تورو به وجود اوردیم تو لایق نیستی

خب دختر وقتی ازدواج میکنه یا آدما وقتی ازدواج میکنن شریک زندگیشون مثل عضو گمشده خانوادشون میمونه که پیداش کردن و به زندگی باهاش پرداختن

خب اشپزی نکنه ، بلاخره شریک زندگی مرد که هست ، تاثیری روی محبت و عاطفه همدیگه دارن 

خب با همدیگه یاد بگیرن زن و مرد ، چی میشه مگه

به همدیگه کمک کنن تو خونه

اما این موضوع دوتا بُعد داره ، اگر دختر منظور بدی از آشپزی نکردن و لج کردن داشته باشه و به غیر از آشپزی نخواد کارای دیگه رو انجام بده این میشه کم کاری در زندگی مشترک 

اما اگر واقعا بلد نباشه اشکالی نداره

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂
وقتی یه زن میبینن که یه حرکتی زده که مظلومانه نیست بهشون برمیخوره!

دقیقا

یعنی برای اینکه ب اون نفرتشونو نشون بدن

بخوودشونم ک زن هستن توهین میکنن ک وظیفه زن چیهه پسسس 

پس کی کارای خونه کنه😅

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

عزیزجان زن می‌تونه بابت انجام کارهای خونه و مواردی مثل شیر دادن بچه از شوهرش پول دریافت کنه 

حالا کاری به درست و غلطیش ندارم،تو قانون اینجوریه

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

خدایا زنا چه قدر ترسناک شدن

اگه یه زن بیرون کار نمیکنه  اشپزیو کار خونه نمیکنه دقیقا بگه وظیفش چیه؟ فقط خوردن و خوابیدنو ....

یعنی مرد از صبح تا شب زیر فشار کاری و روحی بره کار کنه شبم بیاد غذا درست کنه و خونه تمیز کنه؟ خانومم فقط استراحت کنه؟؟ انصافه؟؟کارگرم بخواد بگیره کارگر واسه اینکارا زیر بیست سی میلیون نمیگیره مرد از کجا بیاره؟؟زندگی مشترکه مش ت رک...