2777
2789
مهریه و نفقه ک برای چیزی دیگه ایه ن آشپزیو شما چرا عصبی شدی همسرش یا کنار میاد یا نمیاد دیگه

راسی ۲ ۳ بار بعنوان کاربر مورد علاقم تگت کردم ندیدی:( گفتم شاید دوست نداشتییی من نمیدونستمممم

تو خوبی همه بد 😐

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگه با رفتارو حرفاش مشکل دارید سمتش نرید شاید اون بختش جای دیگه باشه من خودم کار خونه میکنم ولی تو فامیلمون هستن دخترایی که کارگر دارن و شاغلم نیستن صرفا فقط عروسکای خوشگلی هستن و همسرانشون هم راضی ان ضمنا مهریه هاشون هم‌بالاست

مگه حالا همه خانم ها مهریه شون رو گذاشتن اجرا ؟

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

تمکین؟؟😐بیشتر توضیح میدی

تمکین رو سرچ کنید کامل توضیح بده براتون فقط در این حد بگم که زن باید از مرد تمکین بکنه هم عام هم خاص خاص رابطه جنسی میشه و عام اطاعت از مرد و حسن خلق رو شامل میشه

طبق قانون کار منزل وظیفه زن نیست لطف زن 

ولی نفقه و برطرف کردن نیازهای زن وظیفه مرد 

دختر در خانه پدرش نفقه داره ولی پسر تاهجده سالگی بعدش پدر وظیفه ایی ندارد 

زن در خانه شوهرنفقه دارد

قانون رو بخونید مهریه حق زن است درمقابل مرد برای حفاظت زن

یجووری ایشون و بعضی نی نی سایتیا فشار میخورن انگار قراره از جیب خودشون بدن😅

وقتی یه زن میبینن که یه حرکتی زده که مظلومانه نیست 

بهشون برمیخوره!

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

راسی ۲ ۳ بار بعنوان کاربر مورد علاقم تگت کردم ندیدی:( گفتم شاید دوست نداشتییی من نمیدونستمممم

سلام عزیزم اعلانت برام نیومده اصلا...

چندروزیم نبودم ولی اگه بود میومدم گلم⚘

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤