2777
2789
عنوان

شرایط خاستگارم راهنمایی لطفااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 66 پست
سپاه

سپاه ک میگن خیلی از لحاظ رسیدگی و مزایا بهتر از ارتشه

لیسانس حقوق ⚖️🎓 عهد کردم که دگر می نخورم در همه عمر به جز از امشب و فرداشب و شب های دگر...🍻💙  ملکه واقعی اون دختریع که خودش تلاش میکنه به ثروت و آرزوهاش برسه، نه اون دختری که انقدر صبر میکنه تا یه پسر پولدار اونو به آرزوهاش برسونه😇 من قهرمان زندگیم رو توی آینه میبینم😎

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ایران که نمیشه برن تعهد دارن کدوم ارگانه؟ببین واقعا شغلیه که اعصاب خوردی داره براشون

بهت درخواست دادم عزیزم

لیسانس حقوق ⚖️🎓 عهد کردم که دگر می نخورم در همه عمر به جز از امشب و فرداشب و شب های دگر...🍻💙  ملکه واقعی اون دختریع که خودش تلاش میکنه به ثروت و آرزوهاش برسه، نه اون دختری که انقدر صبر میکنه تا یه پسر پولدار اونو به آرزوهاش برسونه😇 من قهرمان زندگیم رو توی آینه میبینم😎

تاهمیشه نمیشه برن یعنی تا اخر عمر؟ سپاه

سپاه که سخت گیر ترن 😂😂

ببین تعهد خدمتو اگه با انصراف بتونن تموم کنن شرایط هست 

ولی انصرافش یه کم سخته دیکه 

یا شاید خروج از کشور و چن سال اول سخت بگیرن

چرا غنیمته ؟این که کف درآمده الان

باورت میشه کسایی رو میشناسم ک چقد بابت کار دارن سختی میکشن و حقوقشون زیر ۱۰ تومنه؟

ایران که نمیشه برن تعهد دارن کدوم ارگانه؟ببین واقعا شغلیه که اعصاب خوردی داره براشون

شوهرم اشتباه کرد نرفت بانک اونجا اشنا داشت بانک خصوصی 

چون متدین بود اشتباه کرد رفت سپاه

اقایون درخواست دوستی ندن  
سپاه که سخت گیر ترن 😂😂ببین تعهد خدمتو اگه با انصراف بتونن تموم کنن شرایط هست ولی انصرافش یه کم سخت ...

اره اونج دقیق مطمئن نیس 

فکرکنم ۵ سال نذارن بره بعد استعفا

اقایون درخواست دوستی ندن  
کدوم کف؟حقوق خیلیا ۱۰ تومنه

وای منم ثبت نام کردم برا بانک

اگ خودم بانک قبول بشم بعد بخام این خاستگارو قبول کنم

خیییلی باهم فاصلمون میشه