2777
2789
عنوان

شرایط خاستگارم راهنمایی لطفااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 66 پست
ب مجرد چطور خونه سازمانی دادن متوجه نشدم

میگفت یه قسمت هست فقط برا مجردا تقریبا فکر کنم مثل خوابگاس

بعدم ک متاهل شدیم میفرستن خونه های سازمانی

لیسانس حقوق ⚖️🎓 عهد کردم که دگر می نخورم در همه عمر به جز از امشب و فرداشب و شب های دگر...🍻💙  ملکه واقعی اون دختریع که خودش تلاش میکنه به ثروت و آرزوهاش برسه، نه اون دختری که انقدر صبر میکنه تا یه پسر پولدار اونو به آرزوهاش برسونه😇 من قهرمان زندگیم رو توی آینه میبینم😎

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تهران۱۳ سال سابقه کار داره و۴ ماهه ازدواج کردیمالان باردارم البته چون بچه دوس داشتیم

اوووو یه کم طول میکشه خونه بدن ولی شاید سابقه کارشون زیاده بهتر راه بیان 

انشالله زودتر خونه رو بدن بهتون 

سخته تو تهران مستاجری 

مبارکه واسه نی نی 

اااا نامزد منم اونجاست واحد حسابداریع؟میخای فامیلشو بگو ازش بپرسم ببینی چجور ادمیه ؟

نمیدونم میگفت قسمت پشتیبانی خرید و این چیزا هستیم

کارشون چجوریه؟ حقوقشون خوبه؟ شرایطشون سخت نیست؟

لیسانس حقوق ⚖️🎓 عهد کردم که دگر می نخورم در همه عمر به جز از امشب و فرداشب و شب های دگر...🍻💙  ملکه واقعی اون دختریع که خودش تلاش میکنه به ثروت و آرزوهاش برسه، نه اون دختری که انقدر صبر میکنه تا یه پسر پولدار اونو به آرزوهاش برسونه😇 من قهرمان زندگیم رو توی آینه میبینم😎

اوووو یه کم طول میکشه خونه بدن ولی شاید سابقه کارشون زیاده بهتر راه بیان انشالله زودتر خونه رو بدن ب ...

مرسی گلم نشد تهران خونه بگیریم

رفتیم اطراف استان

اقایون درخواست دوستی ندن  
خواستگار منم فیش حقوقیشو نشونم داد ۱۸ بود نمیدونم چیکار کنم این حقوق به نظرم خیلی کم میاد

البته خب تو این شرایط درامدی بنظرم همینم غنیمته

ولی باید به همین بسنده نکرد

نمیدونم میگفت قسمت پشتیبانی خرید و این چیزا هستیمکارشون چجوریه؟ حقوقشون خوبه؟ شرایطشون سخت نیست؟

ببین درخاست بده بهت بگم 

ایشون سمت شعبه ی نامزد من کار میکنه یهو دیدی اصلا همکار بودن😂

اوووو یه کم طول میکشه خونه بدن ولی شاید سابقه کارشون زیاده بهتر راه بیان انشالله زودتر خونه رو بدن ب ...

شوهرم که خسته شده ازشون دنبال ی کار دیگس ودوس داره بریم از ایران ولی خب نشدنیه تقریبا

اقایون درخواست دوستی ندن  
ببین درخاست بده بهت بگم ایشون سمت شعبه ی نامزد من کار میکنه یهو دیدی اصلا همکار بودن😂

وای اشنا درنیاد😂

شوهرم که خسته شده ازشون دنبال ی کار دیگس ودوس داره بریم از ایران ولی خب نشدنیه تقریبا

شوهر شما هم ارتشیه؟