2777
2789
متوجه نمیشم منظورتو یعنی چی به خواسته میچسبیم؟

مثلا یکی بچه میخواد همش درخواست بچه میکنه همش بهش فک میکنه ،زندگی بدون بچه رو برای خودش زهرمار کرده مهمونی میره تا میبینه یکی بچه دار اون مهمونی بهش خوش نمیگذره 

از خدا درخواست کنیم ولی بعدش به شادی زندگی کنیم ،استرس به خودمون ندیم ،به خالقمون اعتماد کنیم خدای که خالق دنیاست دعاهای ما را میشنوه و اجابت میکنه فدای خدا بشوم مهربونتر از هر کسی تو دنیاست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آره،از خرج هام گذشتم و چند تا زمین خریدیم ولی به درد خونه خریدن نمیخوره،خونه خیلی بالاس

ارزش فروش داره زمین هایی که خریدی؟

آپارتمان های ۶۰ متری منطقه متوسط فکر کنم قیمت شون نسبت به متراژ های بالاتر بهتر باشه 

دوست عزیز شما چرا فکر میکنی خدا بچه رو بهتون داده؟راه های زیادی برای پیشگیری هست شما پیشگیری نکردی ا ...

عزیزم،من به مدت دوسال باردار نمیشدم،بعد چی میشه که یک هفته  قبل از پریودی با (ی پیشاب)ببخشید اینقدر صریح گفتم  که تقصیر من احمقم نبود که اگه میدونستم قرص اورژانس رو میخوردم،  باردار میشم،حالا من اشتباه کردم ولی چی شد که بچه اولم سقط شد و این نشد بماند،

این همه سال نموندم که حالا باسه تا بچه برم توی یه آپارتمان ،فسقلی

ب نظرم یکم پرتوقع هستین اینجوری برداشت کردم

وقتی ب کم قانع نباشیم خدا همونو هم ازمون میگیره

الان شما خونه 60 متریو پسند نمیکنی سال دیگ همین موقع همونو هم نمیشه خرید

این همه سال نموندم که حالا باسه تا بچه برم توی یه آپارتمان ،فسقلی

چی بگم کاش فعلا یه خونه به قول خودتون فسقلی بخیرین 

تا پول اجاره خونه رو سیو کنید چند سال بعد اونجا رو بفروشن یه بزرگ ترش رو بخرین

این مایم که به دعا کردن و انجام دادن اعمال نیاز داریم.

ما هستیم که همیشه نیاز به خدا داریم.

وگرنه نه خدا به دعا کردن و آرزو کردن ما نیاز داره، نه به انجام دادن اعمال.

کسی که می‌گه دیگه دعا نمی‌کنم و .... در واقع با خودش لج کرده نه خدایی که تمام امور دستشه.

خودمون ضرر می‌کنیم با گفتن این حرفا

ب نظرم یکم پرتوقع هستین اینجوری برداشت کردموقتی ب کم قانع نباشیم خدا همونو هم ازمون میگیرهالان شما خ ...

اگه پر توقع بودم وضعم این نبود ،باور کن سر هیچ کدوم از بچه هام طلا نخریدم،این دوازده سال طلا نخریدم،بجز یه پس انداز که طلاش کردیم و طلاهایی که مادرم هدیه بهم داد ،اونوقت دور و برم همه هر سال در حال طلا خریدن هستن،من تو سال دوبار لباس میخرم، همه از خانواده شوهر و خودم همیشه در حال لباس خریدنن

عزیزم،من به مدت دوسال باردار نمیشدم،بعد چی میشه که یک هفته قبل از پریودی با (ی پیشاب)ببخشید اینقدر ...

خب اون دوسال هم اگر پیشگیری نداشتید و نشدید علتش احتمالا وجود یک بیماری بوده...و به هرحال احتیاط شرط عقل هستش و باید مراقب میبودید...

از طرفی هم الان شرایط جامعه یه طوری هست که دیگه ملت تو نون شبشون موندن انقدر همه چیز گرون شده پولی باقی نمیمونه برای خرید خونه و ماشین و...

اون افرادی هم که میبینید خونه دارن یا ارث بهشون رسیده یا روز و شب تلاش کردن برای بدست اوردن پول یا هم با خوردن حق مردم و پول حروم خریدن...

فکر نمیکنم خدا معجزه کنه برای خونه دار شدن یه فرد

اگه پر توقع بودم وضعم این نبود ،باور کن سر هیچ کدوم از بچه هام طلا نخریدم،این دوازده سال طلا نخریدم، ...

منظورم از پرتوقع درمورد خونه خریدن بود عزیزم

اگر توان خرید دارین بخرین دست دست نکنین فوقش چن سال بعد عوض میکنین متراژ بالاتر میخرین

[QUOTE=366736703]خب اون دوسال هم اگر پیشگیری نداشتید و نشدید علتش احتمالا وجود یک بیماری بوده...و به هرحال احتیاط شرط ...[/ 

من سندروم پلی کیستیک دارم که اصلا درمان نشده،منم تلاش کردم ،نمیگم رفتم سرکار ولی خرج کردنم کم و پس اندازم زیاد بود،از مسافرت زدم و جمع کردم

منظورم از پرتوقع درمورد خونه خریدن بود عزیزماگر توان خرید دارین بخرین دست دست نکنین فوقش چن سال بعد ...

حتی اگه منم بخوام ،شوهرم راضی نمیشه خونه متراژ پایین ،غیر ویلایی بخره،حالا میگی پرتوقعم ولی همکاراش خیلی وضعشون بهتره،