2777
2789

شاید موقعیتش هنوز پیش نیومده

شاید به صلاحت نیست مشکل سازه

شاید یکی از گناهانت مانع براوردنش شده

و هزاران شاید دیگه ، ما که از دل الله خبر نداریم زندگیمون مثل این میمونه که کل دنیا دارن به سمت ما سنگ پرتاب میکنن ی دونش تازه کوچیک میخوره به ما گریه میکنیم میگیم خدایا این چی بود سرمون وقتی بالا میکنیم میبینیم الله جلوی اونهمه بلارو گرفته تازه میگه خوبی؟ اگه چیزی نشد به معنای این نیست که الله مهربون حواسش به ما نیست اتفاقااا خیلیم هست منتها ما بنده ها چون دیدگاهمون کوچیکه توجه خدارو به خودمون در براورده شدن ارزوهامون میبینیممم

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂
[QUOTE=366736703]خب اون دوسال هم اگر پیشگیری نداشتید و نشدید علتش احتمالا وجود یک بیماری بوده...و به ...

این دیگه واقعا تقصیر شما نیست بانو...حتی نمیشه تقصیر رو گردن خدا هم انداخت

نمیخوام بحث رو سیاسی کنم که تعلیق بشم اما با خزانه ای که هی دارن خالیش میکنن میره تو جیب اقازاده ها و هی قیمت ها رو میبرن بالا برای پر کردن جیب خودشون و دلاری که به 100 تومنم داره میرسه واقعا نمیشه کاری کرد دیگه😔ان‌شاءالله که یه روزی این کشور درست بشه و خونه و ماشین دیگه برای مردم ارزو نباشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حتی اگه منم بخوام ،شوهرم راضی نمیشه خونه متراژ پایین ،غیر ویلایی بخره،حالا میگی پرتوقعم ولی همکاراش ...

برا آرامش خودتون هم ک شده مقایسه رو کنار بزارید

پس بگردید خونه متراژ پایین ویلایی پیدا کنید چون سال دیگ با همین بودجه ای ک دارید قطعا نمیشه خونه ای خرید