2777
2789
عنوان

شوهرم کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 1579 بازدید | 84 پست

تو کار داری حقوق خوب داری خونه هم گرفتی احمقی با این آشغال بمونی؟!

واقعا از قبل کتکت میزده محدودتم میکنه بعد زیر حرفشم میزنه و تحمل میکنی؟

عیبی ایرادی داری ؟شلی کجی کوری چیزی هستی که تحمل میکنی؟

اا
تو کار داری حقوق خوب داری خونه هم گرفتی احمقی با این آشغال بمونی؟!واقعا از قبل کتکت میزده محدودتم می ...

چون خواهرم دوبار جدا شده 

و برادرمم قبلا یکبار جدا شده 

مادرم و خانوادم خیلی کوتاه اومدن 

و طرف اونو گرفتن اونم هر چی گذشت بدتر میکرد 

و خواهرم و برادرم رو تو سرم میزد 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چون خواهرم دوبار جدا شده و برادرمم قبلا یکبار جدا شده مادرم و خانوادم خیلی کوتاه اومدن و طرف اونو گر ...

بگو شما نیومده پیپی خواهر برادر منو نخور. خودتم بزن به چاک

مهریه اتم کامل بگیر حالش بیاد سر جاش. از سامانه مسیر باید شروع کنی. بزن گوگل

بهترین چیز رسیدن به نگاهیست که از حادثه عشق تر است...
زورم بهش نمی‌رسهبهش گفتم تعهد بده گفت نمیدم

فراموشش کن 

طلاق بگیر و برو 

مخصوصا که میتونی تهران کار کنی 

ممکن اذیتت کنه با یک وکیل مشورت بگیر 

سارا نوئین سرچ کن وکیل هست تلفنی هم مشورت میده حرف بیخود نمیزنه بخواد سر بدونه 

فعلا امضا ندارم
باکره ای؟شک نکناین از الان اینه فردا تو خونه اش هیچ احترامی برات نمیزاره

آره خودشم خونه بابام منو میزنه 😔

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

چه گه بزرگی خوردهپدرش باید شلوارشو میکشید رو سرش

پدر ندارم برادرمم ازدواج کرده رفته 

چند تا دختر و یه مادرم هستیم خونه 

میاد دیوونه بازی در میاره می‌ره 

بگو شما نیومده پیپی خواهر برادر منو نخور. خودتم بزن به چاکمهریه اتم کامل بگیر حالش بیاد سر جاش. از س ...

چیکار کنم دقیقا؟ نمی‌دونم باید چیکار کنم که دور نزنه 

مهریه رو 

فراموشش کن طلاق بگیر و برو مخصوصا که میتونی تهران کار کنی ممکن اذیتت کنه با یک وکیل مشورت بگیر سارا ...

اگه من برم سرکار چون حق اشتغال ندارم 

ممکنه اذیتم کنه ؟

اگه من برم سرکار چون حق اشتغال ندارم ممکنه اذیتم کنه ؟

ن فکر نکنم بتونه کاری بکنه 

بهتره با یک وکیل مشورت کنی 

اما انقدر ازش نترس هیچ کاری نمیتونه بکنه مخصوصا اگر درخواست طلاق بدی 

من جات نیستم اما شده از مهریه ام بگذرم جونم ازاد میکنم 

فعلا امضا ندارم
چیکار کنم دقیقا؟ نمی‌دونم باید چیکار کنم که دور نزنه مهریه رو

رو مهریه زیاد حساب نکن 

خواهر من یک ملک داشت نصف نصف بود یک ماشین فقط قاضی میخواست مهریه رو قسط بندی کنه ۱۱۴ تا بیشتر مهرش نبود 

تازه همونم میگفت قاضی نصفش ببخش بعد بیست سال زندگی 

خواهرم گفت اخه چیزی مهرم‌نیست بازم ده تاش مجبور شد ببخشه 

میخوام بگم خودتو علاف مهریه نکن زیاد چون چیزی هم بنامش نیست فوقش سالی یک سکه بهت بدن 

فعلا امضا ندارم
ن فکر نکنم بتونه کاری بکنه بهتره با یک وکیل مشورت کنی اما انقدر ازش نترس هیچ کاری نمیتونه بکنه مخصوص ...

الان میتونم درخواست طلاق بدم ؟

الان میتونم درخواست طلاق بدم ؟

اره 

درخواست طلاق از مهریه حدا هست

البته قبل طلاق باید درخواست مهریه هم بدی اما با هم میتونی درخواست بدی 

بازم میگم با یک وکیل مشورت کن حتما 

فعلا امضا ندارم
اره درخواست طلاق از مهریه حدا هستالبته قبل طلاق باید درخواست مهریه هم بدی اما با هم میتونی درخواست ب ...

یعنی درخواست طلاق بدم 

نمیتونه مانع کارم بشه ؟