2777
2789
عنوان

شوهرم کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 1596 بازدید | 84 پست
اشکال نداره توهم روش غلط کرده مرتیکهوالا طلاق و بیوگی سگش شرف داره ب این بی شرف نگفتی چندسالتونه و ش ...

آره منم راضی هستم 

مادرم میگه مردم چی میگن 

بهش گفتم بخاطر حرف مردم حاظری 

من کتک بخورم ؟؟ من دارم عذاب میکشم 

مادرم میگه تو قبلا خیلی دختر شاد و خندونی بودی 

الان افسرده شدی نه حرف میزنی نه چیزی همش 

می‌خوابی کسل شدی 

من ۲۵ اون ۲۸ شوهرم کارمند هستش تو شرکت خصوصی 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زده زیر همه حرفاش کلی قول و قرار گذاشته بود الان زده زیرش میگه بعد عروسی بچه بیار بشین تو خونه کار ن ...

مگ ازش گواهی اشتغال ب تحصیل و کار نگرفتی؟

منو تاپیک حس شیشم دیدید بندازید بیرون مرسی💋

آره منم راضی هستم مادرم میگه مردم چی میگن بهش گفتم بخاطر حرف مردم حاظری من کتک بخورم ؟؟ من دارم عذاب ...

مورده شور شغلش حالا هرکی ندونه انگار اقا دکتری چیزیه

فقط محکم باش و جداشو 

فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

آره منم راضی هستم مادرم میگه مردم چی میگن بهش گفتم بخاطر حرف مردم حاظری من کتک بخورم ؟؟ من دارم عذاب ...

ببین الان کتک میزنه پسفردا خرجی نمیده محبت نمیکنه خیانت میکنه همونطور ک خودت گفتی خیالش راحته ک طلاق نمیگیری و میتازونه باید از این خواب خوش درش بیاری فقط طلاق و سفت و محکم باش 

هیچ چیز مجردی بدتر از مردی ک فول اپشن بدیهاس نیست 

بعدم تااخر عمر ک مجرد نمیمونی هرچ زودتر از این انگل جدا شی شانس اینو داری زودتر با یه ادم درست حسابی اشناشی

منم سن تو بودم تو عقد جدا شدم نامزد سابقم عینه مال تو بودبددهن و وحشی و کتک زن 

بعد جدایی یه ارامشی داشتم ک اصلا نمیتونم بگم برات ۵ ماه

بعدش با شوهرم اشنا شدم اصن ماهه 

کارای خونرو یا خودش میکنه یا کارگر میگیره

همش در حال خرید و سفر 

اصلا همه از حسادت پاره شدن 

نامزد سابقم افتاد ب غلط کردم اما فایده نداشت هنوزم گاهی با یه خط جدید زنگ میزنه میگم ینی تو فکر کردی من انقد احمقم شوهرم با این همه اپشنو ول کنم بچسبم ب تویه گوزو خودشم قبول داره بد بود باهام اما چ فایده داره براش

ما یه ضرب المثل داریم ک میگه آفتاب بعدی تیز تره ینی این ک ازدواج دوم خوشبخت ترت میکنه منظور ب خانماییه ک بعد از یه مرد بداخلاق طلاق میگیرن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

ببین الان کتک میزنه پسفردا خرجی نمیده محبت نمیکنه خیانت میکنه همونطور ک خودت گفتی خیالش راحته ک طلاق ...

دوران  آشنایی خیلی خوب بود خیلی 

سنتی ازدواج نکردم خیر سرم با عشق ازدواج کردم 

بعد چهار سال التماس کردن منو گرفت 

حالا اینجوری می‌کنه 

حتی نمیزاره تا سر کوچه برم اختیار خودمو ندارم 

شدم یه آدم افسرده بعد این آدم 

فقط همین نیست که انقد دروغ میگه پنهون کاری می‌کنه 

حتی نمیزاره تو کارتم یه کم پول بمونه 

میگه چقدر داری کارتام رو ازم میگیره موجودی منو چک میکنه 

میگه فعلا داری بهت نمیدم 

اصلا نمیزاره ذره ای پول جمع کنم برای خودم 

الآنم که گیر داده بعد عروسی سریع بچه دار شو 

کار نکن و... منم تازه درسم داره تموم میشه 😔

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

مگ ازش گواهی اشتغال ب تحصیل و کار نگرفتی؟

نه نگرفتم خیلی خوب بود باهام نمی‌دونستم به اینجا میرسم 

اونی که یه دخترو بزنه اونم تو عقد مرد نیست 

من باشم دیگه نمی‌خوام ببینمش و جدا میشم 

عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :)
دوران آشنایی خیلی خوب بود خیلی سنتی ازدواج نکردم خیر سرم با عشق ازدواج کردم بعد چهار سال التماس کرد ...

از هر انگشتش ی هنرمیباره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اونی که یه دخترو بزنه اونم تو عقد مرد نیست من باشم دیگه نمی‌خوام ببینمش و جدا میشم

یه جوری میزنه که تا دو هفته درد میکشم 

تا خوب میشم دوباره میزنه 

از هر انگشتش ی هنرمیباره

کلا شد یه آدم دیگه 

واقعا باورم نمیشه این همه تغییر 

یه جوری میزنه که تا دو هفته درد میکشم تا خوب میشم دوباره میزنه

واااای دلت به خودت بسوزه خواهر ، نترشیدی که !! طلاق بگیر بخدا 

من نمی‌دونم سر چی زده ولی اگه حق با اون هم بوده تو بحث باز هم غلط کرده نامرد !! زیر بار این ظلم نرو فردا بری سر خونه زندگیت صد برابر ازین بدتر میشه اون موقع دیگه از همه نظر زنش شدی و اختیارتو داره ،به اینا فک کن .قحطی شوهر نیومده که 

عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :)
واااای دلت به خودت بسوزه خواهر ، نترشیدی که !! طلاق بگیر بخدا من نمی‌دونم سر چی زده ولی اگه حق با او ...

چون خواهرم دو بار طلاق گرفته برادرمم جدا شده یه بار 

خانوادم خیلی کوتاه اومدن اونم فهمیده هر کاری دوست داره 

انجام میده بهم میگه ببین خواهرت دو بار جدا شد 

تونست مهریه بگیره نه نتونست 

کلا شد یه آدم دیگه واقعا باورم نمیشه این همه تغییر

ولش بخیالش

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چون خواهرم دو بار طلاق گرفته برادرمم جدا شده یه بار خانوادم خیلی کوتاه اومدن اونم فهمیده هر کاری دوس ...

ولی تو میتونی ، دلیل طلاقت موجهه