2777
2789
عنوان

شوهرم کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 1579 بازدید | 84 پست
عزیزم دلیل این زدن چی بود؟ چندسالتونه، مشکلتون چیه ؟ حتما حتما برید مشاوره ...ازالان جوری رفتار کن ک ...

نمی‌دونم 

هر سری بحثمون میشه سر کار کردنش 

اونم دوست داره کار نکنه بخوابه خونه 

سر هر چی بحثمون میشه یهو شروع می‌کنه زدن 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کاش برگردم دوران عقدم زمانی که بی دلیل بخاطر کادوهایی که مامانم بهم داده بود منو تو خونه ی بابام زد ...

خیلی حالم بده واقعا 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

تاپیکهای قبلت روخوندم این مشکل زیادداره برات شوهر نمیشه

آره واقعا 😔

منو می‌کشه هر سری منو میزنه تا دو هفته درد دارم تا خوب میشه دوباره شروع می‌کنه خسته شدم

خب مگه کس و کار نداری 

چندسالتونه

کارش چیه

فقط 20 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

اصلا قرار نیست اگه زن به حرف شوهرش گوش نکرد کتک بخوره قرار نیست من نظرم با نظرش یکی باشه که کتک نخور ...

زده زیر همه حرفاش 

کلی قول و قرار گذاشته بود 

الان زده زیرش میگه بعد عروسی بچه بیار 

بشین تو خونه کار نکن

خیلی حالم بده واقعا

هنوز که عقدی آدمش کن برخورد جدی کن وقتی برید سر خونه زندگیتون داستان فرق میکنه

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
نمی‌دونم هر سری بحثمون میشه سر کار کردنش اونم دوست داره کار نکنه بخوابه خونه سر هر چی بحثمون میشه یه ...

تربیتش اینجوری بوده 

بچه ات رو هم همینجوری تربیت می کنه با کتک 

وقتی بچه دار شدی می فهمی چقدر دوره ی عقد راحت تر میشد طلاق گرفت 

خب مگه کس و کار نداری چندسالتونهکارش چیه

چرا دارم چون خواهرم دو بار جدا شده 

برادرمم قبلا یه بار تو عقد جدا شده دارن کوتاه میان 

شوهرمم فهمیده دار میتازونه

تربیتش اینجوری بوده بچه ات رو هم همینجوری تربیت می کنه با کتک وقتی بچه دار شدی می فهمی چقدر دوره ی ع ...

آره میگه بچه رو باید زد 

بیرونش کرد؟طلاق بگیر از مردک بیشعور

آره گفت برو بیرون 

چرا دارم چون خواهرم دو بار جدا شده برادرمم قبلا یه بار تو عقد جدا شده دارن کوتاه میان شوهرمم فهمیده ...

اشکال نداره توهم روش غلط کرده مرتیکه

والا طلاق و بیوگی سگش شرف داره ب این بی شرف 

نگفتی چندسالتونه و شغلش چیه

فقط 20 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن