2777
2789
عنوان

اوف ناهار اردک خوردمم دلم سنگینه

| مشاهده متن کامل بحث + 25148 بازدید | 407 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چی بگم والا سعی کردم از بحث کردن دوری بدم این جاروهمه جور آدم پیدا میشه تو خودتو ناراحت نکن جیگر

چشم عشقم خودم امتحان دارم استرس دارم اینم اومده اینجا الکی چایی شیرین بازی در میاره برام

قربون دهنت تازه نون و ماستشو خورده اومده اینجا عقده گشایی میکنه خیلی یکدفعه شروع کرده به فحاشی تند ت ...

فکر کنم معده درد یادت رفت 😂😂😂😂😂😂 خودتو اذیت نکن مادر نفس عمیقققققق بکشششش

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂
حالا من ک شمالی نیستم ولی اکثر اینهایی ک بقول دوستمون عق عق کردن ، چشم گوسفند و زبون گوسفند میخورن ج ...

من کلا هیچی نمیتونم بخورم

از مرغ بگیر تا ماهی که اصلا.........

مگر تن ماهی باشه

کله پاچه و سیرابی که هیچی😂😑

بیصدا جان میدهیم در هیاهوی ارزوهایمان🖤

منم خودم فقط مرغ میخورم و واقعا از اینایی که این مدلی حرف میزنن بدم میاد یه جوری حرف میزنن انگار گوش ...

واقعا مردم عجیبن غذا خوردن سلیقه ای هستش ولی واقعا مرغ چیزی نیست که بشه باهاش پز داد الان هرکی بره سر یخچالش مرغ داره

یه ترفند خاصی داره که یادم نمیاد ولی پیگیر بشی متوجش میشی

فکر کنم زعفرون بزنه خوب بشه اخه زعفرون  رو به هرچی بزنی خوشمزه میشه الی خورش سبزی 

من نیلوفرم، نیلوفری که زرد هست و منتظر نیلوفر ابی نشسته💛💙کتاب بخونید خیلی خوبه📚

قربون دهنت تازه نون و ماستشو خورده اومده اینجا عقده گشایی میکنه خیلی یکدفعه شروع کرده به فحاشی تند ت ...

🤣🤣🤣🤣😂😂😂

والا زده به سیم آخر 

خوشت نیومد از تاپیک برو بیرون 

هرکی ندونه انگار تو‌ عمرش گوشت نخورده گیاه خواره

به خدا الان یکی تاپیک بزنه کین مرغ خوردین همینا میگن خیلی خوشمزه ست به به چه چه ما بهش میگیم شاااه پسند😂😂بابا واا بدین

👈🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/1979222👉🏻 با من حرف بزن  

چشم عشقم خودم امتحان دارم استرس دارم اینم اومده اینجا الکی چایی شیرین بازی در میاره برام

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣وای

اینم به صحبتم اضافه شددددد ، چایی شیرین بازیییی 

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂