2777
2789

من قبلا دوره پتینه دیدم ولی کار نکردم . الان از دیوار ب نیروی کار پتینه نیاز داشتن منم شرایط گفتم گفت ک حقوق ۴ ملیون . البته من واسه پول نمیرم میرم تمرین و یادگیری بشه . ولی بنظرتون برم ؟ خوب یاد میگیرم؟ بیگاری نباشه 😕

نه حقیقتا

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

زحمت داره دیگه 

حقوقش کمه راس میگی

زرافه ی بابا هستم.یک عدد وطن پرست..بحث کردن رو زیادی دوست دارم..برنامه نویسم و رابطم با کامپیوتر خیلی خوبه می تونم راهنماییتون کنم..مترجمم هستم و ساب کیدراما و سیدراما میزنم 🤭 تایپم intj بنفشه. سنیم که مشاهده میفرمایید درسته و سن روحی بندس..دلتون خواست برا منم صلوات بفرستید و بگید تا منم دعاتون کنم.قطعا سنتصر ان‌شاءالله 🇵🇸🇵🇸

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من باشم میرم 

چون معتقدم اول اینکه هر کاری چوب خوری داره و انتظار ندارم توو کاری که مهارت زیاد میخواد، حقوق فراوون اول کار بهم بدم 

دوم اینکه مهارت رو دوست دارم و جدای از پولش دوست ندارم بیکار باشم

سوم اینکه میرم اونجا، همزمان جای دیگه هم دنبال کار میگردم شرایط بهتر جور شد، کارم رو عوض میکنم 

من باشم میرم چون معتقدم اول اینکه هر کاری چوب خوری داره و انتظار ندارم توو کاری که مهارت زیاد میخواد ...

اره راست میگیا یاد بگیرم بعد برم جای دیگ با حقوق بهتر . والا منم قصدم همین بود ک یه هنری یاد بگیرم اما وقتی دختره بجوری گف صبح از فلان ساعت تا عصر حتی نهار هم نمیرین خونه و حقوق ۴ یجوری حس بیگاری بهم دست داد . ولی راست میگی یمدت تحمل کنم برم گروه دیگ . 

نه کاراموزی اسمش روشه، مدت داره، بعدش هم استخدامت میکنن با بیمه. این مقدار پول رفت و امد ادم هم نمیش ...

ن این کارهای ازاد اینطوری نیس استخدام و بیمه این حرفا .. دل ب خواهیه 

اره راست میگیا یاد بگیرم بعد برم جای دیگ با حقوق بهتر . والا منم قصدم همین بود ک یه هنری یاد بگیرم ا ...

ببین باید شرایط خودت رو ببینی، پتینه از جمله هنرهایی هست که هرچی کلاس بری و مدرک بگیری تا کار نکنی بلد نمیشی 

به چشم کار بهش نگاه نکن چون داری میری یاد بگیری 

اتفاقا خوبه، چون معمولا وقتی مهارت رو یاد میدن، پول هم ازت میگیرن یا کاملا مجانی انجام میدی 

من خودم خیییلی این مدلی کار کردم 

چند ماه رفتم ی جا حسابداری بدون حقوق 

چند سال با حقوق کف قانون کار کار کردم 

اما خدا رو شکر الان بابت همون چوب خوری های اول کار خدا رو صد ها هزار مرتبه شکر کارم خوب گرفته چون یاد گرفتم و وقتی اینجایی که الان هستم شروع به کار کردم، دیگه بلد بودم و تونستم بابت مهارتم قیمت بالا بدم 

هرچند اینجا هم اول چندتا پروژه ارزون کار کردم که بدونن کارم خوبه بعد دیگه قیمت بیشتر شد 

منتهی یکی میگه نه من نیازی به کار ندارم، حقوق خوب بود میرم نبود نمیرم 

من حتما باید میرفتم سرکار و هررر کاررررری اول چوب خوری داره تا به حد بالا برسی

نه کاراموزی اسمش روشه، مدت داره، بعدش هم استخدامت میکنن با بیمه. این مقدار پول رفت و امد ادم هم نمیش ...

درست میگی اما دقت کن که استارتر داره میره که یاد بگیره، نیروی کار ماهر نیست هنوز 

ببین باید شرایط خودت رو ببینی، پتینه از جمله هنرهایی هست که هرچی کلاس بری و مدرک بگیری تا کار نکنی ب ...

دقیقا ب این فک میکنم ک یه تخصصی هست ک خودت بعدا میتونی کارفرمای خودت باشی من چون از کارمندی و حقوق کم وزیردست بودن بدم میاد . وگرنه الان یه فروشندگی ساده ۱۲ ملیون حقوقشه . اما اخرش هیچ هنری یا رزومه ی نمیشه براش .  همین دوره ی ک من دوسال پیش۵ ملیون دیدم الان شده بالای ۲۰ ملیون . یعنی حتی از گرفتن هنرجو هم میشه کسب درامد کرد . اففف ولی نمیدونم چرا استرس دارم تاالان خوابم نبرده

دقیقا ب این فک میکنم ک یه تخصصی هست ک خودت بعدا میتونی کارفرمای خودت باشی من چون از کارمندی و حقوق ک ...

استرس نداشته باش، برو نهایتا ی مدت میری خوشت نمیاد دیگه نمیری 

اینا تجربه س، قانون خدا نیست که یک چیز درست یا غلطی در موردش باشه 

میری، تجربه کنی، دوست داشتی بر اساس شرایط و هدف و... تصمیم میگیری چیکار کنی