2777
2789
عنوان

اوف ناهار اردک خوردمم دلم سنگینه

| مشاهده متن کامل بحث + 25179 بازدید | 407 پست
مگ نمیدونستی یارو خاویار خورده . دیدن هیچ کی نیست بهشون پز بدن گفته بزار بیام تاپیک بزنم فک میکنه چق ...

شایسته و خوب صحبت کن مادر ، این صحبت کردن اصلا بهت نمیخوره هاا چرا اینجوری گفتی خب هرکس یه سلیقه ای داره جیگرم

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

معنی حرفت چیه برام جالب شدبگو 😅

گفتم اردک / غاز خوردی خواهر معدتو صلوات دادی = به فنا دادی که😂😂😂😂😂

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂
شایسته و خوب صحبت کن مادر ، این صحبت کردن اصلا بهت نمیخوره هاا چرا اینجوری گفتی خب هرکس یه سلیقه ای ...

بابا طرف اصلا بیماره خودش اومده شروع کرده به فحش دادن و چرت و پرت گفتن بعدم اومده نی نی یارو تگ کرده مشخصه از بیکاری زیاد زده به سرش

بعضیا همچین میگن مگه اردک خوردنیه انگار تا حالا نشنیدن..پس خدا چرا آفریده..مثل مرغه دیگه..منم نخوردم ...

منم خودم فقط مرغ میخورم و واقعا از اینایی که این مدلی حرف میزنن بدم میاد یه جوری حرف میزنن انگار گوشتش حرامه 

فاز خاویار خوردن  گرفتن با مرغ خوردنشون 😄

من نیلوفرم، نیلوفری که زرد هست و منتظر نیلوفر ابی نشسته💛💙کتاب بخونید خیلی خوبه📚

چجوری بوشو میگیرین ی بار ی جا یکی پخته بود خیلی بو میداد موند همه ش

یه ترفند خاصی داره که یادم نمیاد ولی پیگیر بشی متوجش میشی

مگ نمیدونستی یارو خاویار خورده . دیدن هیچ کی نیست بهشون پز بدن گفته بزار بیام تاپیک بزنم فک میکنه چق ...

گلم تو این گرونی گوشت شما یکی بخای هم نمیتونی مثل شمالی ها گوشت بخوری قربونت بشم پس حرص نخور 

بابا طرف اصلا بیماره خودش اومده شروع کرده به فحش دادن و چرت و پرت گفتن بعدم اومده نی نی یارو تگ کرده ...

چی بگم والا سعی کردم از بحث کردن دوری بدم این جارو

همه جور آدم پیدا میشه تو خودتو ناراحت نکن جیگر

گفتم اردک / غاز خوردی خواهر معدتو صلوات دادی = به فنا دادی که😂😂😂😂😂

اها 😂😂 

بخاطر اینکه طبعش گرمه نباید میخورده

چون مرغ طبعش سرده 

من نیلوفرم، نیلوفری که زرد هست و منتظر نیلوفر ابی نشسته💛💙کتاب بخونید خیلی خوبه📚

گلم تو این گرونی گوشت شما یکی بخای هم نمیتونی مثل شمالی ها گوشت بخوری قربونت بشم پس حرص نخور

قربون دهنت تازه نون و ماستشو خورده اومده اینجا عقده گشایی میکنه خیلی یکدفعه شروع کرده به فحاشی تند تند هم نی نی یارو تگ میکنه ادمایی پیدا میشنا