2777
2789
عنوان

اوف ناهار اردک خوردمم دلم سنگینه

| مشاهده متن کامل بحث + 25197 بازدید | 407 پست
دقیقاااا ما هم نخوریمم این ضرب و المثل و برامون میگم دیگه مجبوری هم که شده میخوریممم

یا میگن خر لایق کنگله😂😂😂

دخترخالم انقد دوست داره این غذاهارو‌‌

میگه شما اشتباه میکنین نمیخورین‌

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

اره واقعایمدتم گیاهخوار شده بودمراضی بودمولی دیگه نشد، مامانم انقد غذاهای خوشمزه درست میکنه مجبور شد ...

گیاه داریم گوشتخواره😆😆😆اونوقت ادما گیاه خوارر میشن

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ی باز مهمون ی شمالی مهربون بودم کلی غذای خوش مزه درست کرده بود یکیشم اردک بود خیلی خوشمزه بود اردکش ...

اصلا گوشت و مرغ محلی یه چیز دیگستتتت

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂
اره واقعایمدتم گیاهخوار شده بودمراضی بودمولی دیگه نشد، مامانم انقد غذاهای خوشمزه درست میکنه مجبور شد ...

دهنتتتت سرویسسس منمم یه مدت فاز گیاه خواری رفته بودم همه میگفتن گی خوار شدیییی

جد من فقططططط مرغ محلی میخوردتو خورررشت مرغ محلی از روز تشخیص میداد🤣🤣🤣🤣🤣

معلومه اخه

منم خیلی زود متوجه میشم

اصلا هم نمیتونم بخورم

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

دوست ندارمگوشتش بو میده اغلب

بستگی داره اردک کجا بزرگ بشه اینجا یسری ها ول میکنن میرن تو مزرعه رودخونه اونا گوشتشون خوبه بو نداره ..ولی اردک که یکسره تو حیاط نگه میدارن و جای خشک اون گوشتش کمی بو میده 

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
گیاه داریم گوشتخواره😆😆😆اونوقت ادما گیاه خوارر میشن

دقیقا😂

ولی من ازدواج کنم گیاهخوار میشم دوباره 

اره عشقم شمالی ام ما اردکمون شکم پر بود ترش ترشش با فسنجون دوست ندارم اصلا

احتمالا چون ترش بوده معدت اذیت شده

@دخترکباهوش سابقم🗿🍻 فکرنمیکردم ی روز بخوام تعلیق شم؛ خلاصه ک کاربری یه ساله ام ب فنا رفت ولی برگشتم پیشتون با گودرت بیشتر😌
یا میگن خر لایق کنگله😂😂😂دخترخالم انقد دوست داره این غذاهارو‌‌میگه شما اشتباه میکنین نمیخورین‌

والااا خوشمزه درست کنن مزهه میدهه مامان من اینقدر قلق این چیزا خوب دستشهه ادم نمیتونه ازش بکذرهه

شما ب مرغ رحم میکنید؟

تورو مقدساتت ول کن ادینا حوصله ندارم کاربریم تازه ازاد شده

یک سیب افتاد و جهان از قانون جاذبه باخبر شد؛ میلیون ها جسد افتاد و بشر معنی انسانیت را درک نکرد..!🍂 زندگی در جایی که یک مشت نادان دور و برت باشد سخت است… اما زندگی در جایی که قدرت دست همان نادانان باشد، وحشتناک است!

ای جانم اره قلق درست کردنش رو داشته باشی خوشمزه میشه منم مامانم اینقدر خوشمزه درست میکنهه دیگه رژیم ...

شما اهل کدوم شهر شمالی

واقعا خیلی مردم خوبی هستین

قشنگا کاربری دست 2 نفره   
والا من شمالی نیستم ولی به نظرم خوردن اردک اصلا عجیب نیست حتی پروتئینی های بزرگ شهرمون همه اردک دارن ...

بله سمت ما هم هست

یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بی‌انتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...