2777
2789
عنوان

اوف ناهار اردک خوردمم دلم سنگینه

| مشاهده متن کامل بحث + 25190 بازدید | 407 پست

بعضیاتون چرا سطح پایین رفتار میکنید؟

من شمالی نیستم ولی حداقل با یکی دوتا شمالی حرف زدم تو سریالهای تلویزیون که شمال بازی میکنن دیدم گوشت اردک و غاز رو میخورن یعنی شماها دراین حد هم اطلاعات ندارید؟هرمنطقه ای هم ذائقه غذایی خودشو داره 

°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉🌿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طرف بلند نیست درست کنه یه سر بیا خونه ما انگشتاتم میخوری

باورت میشه من مرغم نمیخورم وقتی تصور می‌کنم یه موجود زنده بوده با پر و بال اصلا حالم بد میشه

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

من به اینکه اردک خوردن درسته یا نه کار ندارم اصن
ینی چی که تاپیک بزنی سلام من ناهارمو اردک خوردم:/

خب؟
نوش جونت چیکار کنیم:/
ینی نمیدونم دو حالت بیشتر وایب نگرفتم یا دنباله دادنه پزه چیزی بودی که اصن پز دادن نداره:/
یا اینکه از ساعات استفاده از سرویس بهداشتیتم تاپیک میزنی کلا:/

و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)

باورت میشه من مرغم نمیخورم وقتی تصور می‌کنم یه موجود زنده بوده با پر و بال اصلا حالم بد میشه

پس گیاه خوار ی 😯یعنی گوشت اینا نمیخوری کلا

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
  با آدم چشم و دل سیر هرگز به مشکل نمی‌خوری!حرف می‌زنه و عمل می‌کنه،اصالت داره، خیانت نمی‌کنه!کنارش پیشرفت می‌کنی،حرمت بلده و پا پس نمی‌کشه،زخم نمی‌زنه، عقده نداره، مرهم می‌شه، رفیق می‌شه، یار می‌شه ...آدمی که چشم و دلش سیر باشه، به هیچی جز اینکه چه‌طوری باهاش رفتار می‌کنی اهمیت نمی‌ده!امیدوارم تو زندگیتون عاشق چشم‌هایی نشین که سیر نیست، چون زخمش تا سال‌ها باهاتون موندگاره؛عاشق چشم‌هایی بشین که سیره ...  تیکر بارداری نیست دوستان هعی نگید با این سن بچه داری 😐⁉️
من به اینکه اردک خوردن درسته یا نه کار ندارم اصنینی چی که تاپیک بزنی سلام من ناهارمو اردک خوردم:/خب؟ ...

اردک چیه که پز بده متنو بخون میگه دلم سنگینه اذیتم فلانم بنده خدا یه تاپیک زده ها

1
5
10
15
20
25
30
35
40
  با آدم چشم و دل سیر هرگز به مشکل نمی‌خوری!حرف می‌زنه و عمل می‌کنه،اصالت داره، خیانت نمی‌کنه!کنارش پیشرفت می‌کنی،حرمت بلده و پا پس نمی‌کشه،زخم نمی‌زنه، عقده نداره، مرهم می‌شه، رفیق می‌شه، یار می‌شه ...آدمی که چشم و دلش سیر باشه، به هیچی جز اینکه چه‌طوری باهاش رفتار می‌کنی اهمیت نمی‌ده!امیدوارم تو زندگیتون عاشق چشم‌هایی نشین که سیر نیست، چون زخمش تا سال‌ها باهاتون موندگاره؛عاشق چشم‌هایی بشین که سیره ...  تیکر بارداری نیست دوستان هعی نگید با این سن بچه داری 😐⁉️
اردک چیه که پز بده متنو بخون میگه دلم سنگینه اذیتم فلانم بنده خدا یه تاپیک زده ها

اصلا یه حال عجیبی ام اصلا همچین ادمی نیستم بخدا تعجب میکنم میگن داری پز میدی به ولله قسم اگه هدفم این باشه

پس گیاه خوار ی 😯یعنی گوشت اینا نمیخوری کلا

گوشت گوسفند و کوساله میخورم اگر بو نده اما اگر تصور کنم شکل و قیافه گوسفند.رو که زنده بود الان دارم گوشتشو میخورم دیگه نمیتونم لب بزنم 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
واا غاز اردک اینا نمیخورین مگه؟

عزیزم اینا چ میدونن اینا چیه

ول کن بهتر نخورن زیاد باشه😂😂😂

من شوهرم گیلانیه البته♥️☺️

فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

اصلا یه حال عجیبی ام اصلا همچین ادمی نیستم بخدا تعجب میکنم میگن داری پز میدی به ولله قسم اگه هدفم ای ...

ول کن  هرکس خودش هر اخلاقی داشته باشه بقیه رو هم با همون دیدگاه قضاوت میکنه . 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه اتفاقا با اینکه غذاش زیاده اما نون بریزی میخوره دونه خوب بریزی میخوره وگرنه مرغ هم غذا نداشته باش ...

ما ی اردک داشتیم تو باغ موش میخورد شاید باورت نشه 

واس همون میگم ولی مرغ دهنش کوچیکه هرچی هرچی نمیخوره 

گوشت اردک درضمن میگن بو میده خیلی 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

درسته متنو نخونده بودم عذر میخوام
در کل از عنوان تاپیک حسه خوبی نگرفتم سوالمم دقیقا این بود که اردک چیه پز بده😐😂🤦‍♀️
ولی خب قبول دارم ببخشید

و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)