2777
2789

خانم ها من پسرم خیلی بهم بی ادبی میکنه.هشت سالشه.مثلا می‌گه با تو نبودم.علت اصلی هم رفتارهای زننده پدرشه.

دیروز رفتیم برف بازی.من چند تا گلوله برفی زدم به پسرم.پدرش گفت چرا زیاد بهش برف زدی سرما میخوره.خوب من میخاستم بهش خوش بگذره.توی آسانسور کلاه پسرمو‌که برفی بود درآورد مالید محکم به صورتم اشغال.مثلا شوخی .

پسرمم دویید توی خونه برف روی ‌کاپشنسو پاشید به من.

من چکار میکردم.واقعا بهم برخورد.داد زدم.شوهرمم شروع کرد فحاشی که بچه را ترسوندی.در حالیکه خود اشغالش شروع کرد رفتار زننده را.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

متاسفانه تا همسرتون حامی نباشه کاری از دستت بر نمیاد

من اگه بهشون سخت هم بگیرم همسرم حق رو به من میده بچه ها نمیتونن سو استفاده کنن

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

کارهایی نکن ک باباش بخواد سرت داد بزنه .

قبل اینک اون با حرفش حمله کنه سمتت تو حمله کن 

با احترام حرف بزن ، اگ با احترام حرف بزنی ، ی خودت احترام بذاری ،هرحرفیو نزنی بهت احترام میذارن.