2777
2789
عنوان

مادرهایی که بچه هاشون خیلی بهشون احترام میزاره میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 32 پست

مقصر اول و آخر شوهرته

بشین باهاش حرف بزن

صد در صد تربیت خونوادگی شوهرت اشتباهه

👈👈👈👈👈👈👈👈پاییز خر است👉👉👉👉👉 مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕باکِل(باکلاس)😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب مردها از ی سری شوخی ها بدشون میاد واقعا ...

کلا شوهرم واسم احترام قایل نیست داره پسرشم عین خودش میکنه.الان‌گفتم به پسرم اگه دفعه بعد شوخی مسخره و لگد به من بزنی میدونم چکار کنم

یک جاهای خندید، یک جاهای ناراحت میشید

حد ومرز نمیشناسه

هرجورباهاش باشید، ایشون هم همین طوره

شمابه همسرت ناراحتی کردی احترام نکذاشتی

ایشون فقط یک شوخی کردباشما، شماواکنشت نسبت به همسرت تندبود

بچه هم باشماشوخی کردبهت برخورد، پس شماهم نباید گوله برفی میزدی بهش

و...

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
کلا شوهرم واسم احترام قایل نیست داره پسرشم عین خودش میکنه.الان‌گفتم به پسرم اگه دفعه بعد شوخی مسخره ...

کاملاااااا حق داری...

تمام تقصیر از شوهرت هست...

پتاسفم برای مردهایی که برای شریک زندگی شون احترام قائل نیستند

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
کلا شوهرم واسم احترام قایل نیست داره پسرشم عین خودش میکنه.الان‌گفتم به پسرم اگه دفعه بعد شوخی مسخره ...

ببین با مردا با قلدری صحبت نکن .

محبتتو کم کن .

بنظر من کاری کن ک اونا براشون مهم باشه ناراحتی تو

علت فقط رفتارهای شوهرته 

شوهرت خیلی اشتباه می‌کنه بعداً چوبشو میخوره چون بچه تون بد تربیت میشه 

یه مرد یه بار می‌ره پیش یه روانشناس بهش میگه چکار کنم که بچم خوب تربیت بشه وکمبودی نداشته باشه میگه برو خونه وتا میتونی به همسرت احترام واقعی بذار ودوسش داشته باش اونوقت زمینه اصلی سلامت روان بچه ت مهیا میشه

من خواستم بهش خوش بگذره.خدایی هم‌خوشش اومد

فکرکرده هنوز ادامه برف بازی باهات اون کار کرد، ناراحت شدی

فقط فقط بیا باهاش بااحترام برخورد کن، کلمات مودبانه، 

درخواست های مودبانه، حتی دعوا کردنت هم ازروی ادب باشه باکلمات بد، منفی وکوچیک کردن و...نباشه

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود