2777
2789

پسرم سه و سال نیمشه از این ویروس جدیدا گرفته  ۳ روز بیمارستان بستری اش کردم حالا مرخص شده ولی دکترش بهش شریت و قرص داده که باید تو اب حل کنم بخوره،اونم اصلا همکاری نمیکنه جلو دهنش میگیره با قطره  چکان هم میدم همه رو از دهنش میرزه بیرون و تف میکنه تو شربت ام ریختم باز نمیخوره الان داروهاش همه مونده نمیدونم چکار کنم،تو بیمارستان انقد بهش به زور شربت و قرص های تلخ دادن دیگه تو خونه هیچ رقمه نمیخوره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

با سرنگ میدم اول توضیح بده.

من دوست دارم نمی‌خوام اذیتت کنم ولی الان میکروب رفته تو شکمت.باید این شربت تلخ رو بخوری دهنش بسوزه حالش بد بشه از بدنت بیاد بیرون

اگه نخوری بزور میدم چون دوست ندارم میکروب تو رو مریض کنه

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد.هرچقدر می شکنیم باز نمکها دارد!!

میگم مامانی بیا شربت نمیگم دارو گارد بگیره

شربت دوس داره

اول شیرینارو‌میدم بعد انتی بیوتیک ک ب‌دمزس

بعد میگم بشماریم چندتا خوردی 

با بازی میخوره

دختر من دو سالشه

میشه واسه حاجتم یه صلوات بفرستی؟از حرفای منفی خوشم نمیاد اما واقعا اوضاع واسم خوب نیست اصلا 😞خوبـمو نه ولـی بـدمـو میـخـوان 🤚🏻