2777
2789
عنوان

پر بازدید کنید شب ارزوها میخوام چندتا تکنیک بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 8399 بازدید | 237 پست
بچها برای منم امشب طلب ارامش کنید💚با اروزی بهترینها برای همگی 💜حتما انجام بدید ها رد خور نداره

اسی‌ اگه نرسم چی 😭 من بدبخت ام خدا حاجت منو نمیده 😭

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

این مسخره بازیا چیه من میخوام نمازشو بخونمواسه نماز چه نیتی باید کنم؟

عزیزم ۳۵ تا ذکر قادر  بگو فوت‌ کن به قلم و ارزوهات‌ بنویس بزار لای‌ قران‌ تموم 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  

نماز لیله‌ الرغائب میخوانم قربه‌ الی‌ اله

😂😂😂وای با خوندن پستت از اون حس در اومدم

نماز لیله الرغائب میشه دیگه🤔

# اندکی _ مینیمالیست 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

😂😂😂وای با خوندن پستت از اون حس در اومدمنماز لیله الرغائب میشه دیگه🤔

😂😂

فقط یادم باشه لباسای تمیز و رنگ روشن بپوشم یه شمع هم روشن کنم خوب میشه .ترکیبیه😂

حالا انقدر میگم خدا کنه برسم ضایع نشم😂😐

گلم کامل نوشتم کمک کنید پر بازدید بشه همه ببینن ب ارزهاشون امشب برسن برای منم طلب ارامش کنیدبا ارزوی ...

الان میخونم عزیزم

دستت درد نکنه♥

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

ارزویی ندارم 

بزار زمان هرچی میخواد رقم بزنه

▪️عاشق نجوم و ماورام▪️خوفناک تر از ماورا و طبیعت نداریم ، چرا ؟ چون ماورا رو ذهن ما رقم میزنه ! یک روز همه راز ها باید فاش بشه ، دنیا یه پشت پرده داره❕️اعداد بزرگترین نشونه ها هستن و عجیب ترین کد ها ... ساعت رند ، عدد ۷ و هر دم و بازدم! 

با این ذهنیت و عصبانیت!!!!؟؟؟؟؟؟

بهتره اول ب ارامش برسید 

بعد اعمال انجام بدید دوست عزیز

نیت نماز تو گوگل سرچ بزنید

یک بار حمد.سه بار قدر.یازده بار توحبد.وصلوات.بعد جاجت

ای کاش ب مطالبی ک گفتم عمیقتر نگاه میکردید....

سعی کنید ذهنتونو ب ارامش برسونید وقتی ب این مرحله رسبدید قطعا ب خواستتون میرسید چون روح لطیفه ک ب پرواز درمیاد 

با اروزی بهترینها