2777
2789
عنوان

سنم دیگه لب مرزه تو دوراهی ازدوج و مجردی موندم

| مشاهده متن کامل بحث + 1249 بازدید | 110 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حوصلم بکشه؟ یا تحقیر بشم؟! طرف معلمه ب خاطر ی ذرره قیافه ناز میکنه . یکی دو مورد اینجوری باشه سرخورد ...

ناز میکنه ؟ دختر خوب کارش ناز کردنه بخاطر اینکه توجه میخواد عمده دلیلی که زن ازدواج میکنه بخاطر حس توجه و عشقی که دریافت میکنه ! شما حس میکنم کمی حس رقابت داری تو روابط ات چون به معلم بودن طرف و مغرور بودنشو اشاره کردی شاید اون به یه دلیل دیگه یه کاری میکنه تو به حساب خودت که بک گراندی از زندگیت داری حرکات اون رو به حساب تحقیر میزاری ! تو اون رابطه ای که دعوا سر رقابت و مال و جایگاه دو طرف باشه باید با عرض معذرت رید توش ، چون تو ازدواج لحاظ مالی و جایگاه برای خارج از خونه اس و داخل خونه فقط دو انسان میمونن با تربیت دو خانواده متفاوت و تروما و اخلاقای متفاوت 

متاسفانه شما هنوز بالغ نشدی ، شما خودتم پیر میشی و زن بیشتر از شما ظاهربینه چون تو مسائل جنسی سخت تر ...

شما با 20 سال و این افکارت بالغ هستی؟ ک میگی دخترا رو هیکل و قیافه طرف جذب میشن؟

اینطوری ک شما میگی پس دختر 30 ساله به پسر 20 ساله بیشتر تمایل داره.  چون جوونتره.  

اهمه کیسای زن اشتباهی  بودن ! ؟ 

مگه ی مورد بوده؟!

هر کی بوده همین بوده . همشون قهر میکنن. ظاهر بینن . حساسن . متعهد نیستن . 

مگه این ک براشون خرج کنی مث موردی ک تو گفتی

ناز میکنه ؟ دختر خوب کارش ناز کردنه بخاطر اینکه توجه میخواد عمده دلیلی که زن ازدواج میکنه بخاطر حس ت ...

اقا . دختره با زبون بی زبونی میگه قصد ازدواج ندارم؟!

تو میگی بهش محبت کن؟

به هیج دختری من حس دوست داشتن مطلق. نداشتم.  فقط ی حس نسبیه 

ناز میکنه ؟ دختر خوب کارش ناز کردنه بخاطر اینکه توجه میخواد عمده دلیلی که زن ازدواج میکنه بخاطر حس ت ...

کف جامعه نیستی ذیگه!!

یارو ب خاطر هیکلم و ریشم ک ریخته بود و کم پشتی موهام ردم کرد نه چیز دیگه. وگرنه ی پیشنهاد هیچ وقت فول نیست

سراب؟؟ من پسر داییم امسال تو 40 سالگی ازدواج کرد. با ی کیس خفن. میخوام بگم . 20 سالم بود وضعیتم همی ...

خیر شما از ظاهر زنا گفتی و مشکل سن داری پس برات اولویت ظاهر هس این یک ، حریص هستین با عرض معذرت بدون هیچ غرضی میگم ازدواج شرایط میخواد ولی موقعیت بخاطر خارج از مسائل زندگی مربوط به بعد مالی خانواده میشه خوراک پوشاک مسکن و دنبال دختری هستید که مایه دار باشه زندگی راحت باشه ولی همچین دختری چون موقعیت داره اتفاقا نسبت به کسی که دنبال پوله گارد داره هیچوقت نمیزاره طرف مقابل به هدفش برسه و شما خودت دنبال چیزی هستی که بیشتر باشه که تو جامعه مطرح شی ولی آخرش بخاطر کم بینی خودتون و حس تحقیری که میگیرید هیچوقت نه با زنتون میسازید نه خانوادش حتی اگه به یه آدم با جایگاه پولی برسید. چون همیشه تو ناخودآگاه اتون هس 

پس ازدواج نمیکنم

مجرد موندن اشتباهه برادر،،،تو این دوره زمونه نباید تنها بمونی،

شرایط اقتصادی از این بهتر نمیشه باید بسازیم،،

خداروشکر شما موقعیتتون خوبه،اگه مشکلتون بزرگ بود نمیتونستید تا این مقطع تحصیلی برید،

اینجا همه دکترن ،همه روانشناسن،همه متخصصن🤣

گوش بگیر با یک روانشناس خوب مشورت بگیر اگه تو شهرتون نتوانستید برید جایی دیگه تا به نتیجه درست برسی.

من هم برادرم مثل شما شغل و تحصیلات خوب داره هرکسی رو معرفی میکنیم ایراد میگیره دیگه سنش رفته بالا ملاک‌هایی که الان داره فکر نمیکنم قبول کنن،

به فکر خودت باش.

امیدوارم هر اتفاقی برات خیر و خوبه بیفته و عاقبت بخیر بشی.

خیر شما از ظاهر زنا گفتی و مشکل سن داری پس برات اولویت ظاهر هس این یک ، حریص هستین با عرض معذرت بدون ...

من ب هیچ کیس پولدار و خوشگلی حتی نزدیک نشدم!!

کیسا در حد خودم و حتی بسی پایینتر یودن!

بازم رد شدم!!

خوب این زنگ خطره ک بیخیال دختر بشم اصن

مجرد موندن اشتباهه برادر،،،تو این دوره زمونه نباید تنها بمونی،شرایط اقتصادی از این بهتر نمیشه باید ب ...

ای بابا باللخره ازدواج کنم یا نکنم؟ یکی میگه ازدواج کن یکی میگه ازدواج نکن و دختریو و بدبخت نکن . 

شما با 20 سال و این افکارت بالغ هستی؟ ک میگی دخترا رو هیکل و قیافه طرف جذب میشن؟اینطوری ک شما میگی پ ...

هیچ وقت به ظاهر افراد توجه نکن،،اونی که قیافه و هیکل داره همیشگی نیست،اگه با یک تصادف یا بالا رفتن سن ظاهرش رو از دست بده چطور میخاد بدست بیارش