والا اجتماع تو شهرای شماست . نه شهرای کوچیک ما . اونم ک بدتر از سنتی گندش در میاد دیدم ک میگم . بعد ...
متاسفانه باید حوصله ات بکشه چون آدما آسون به دست نمیان اره شهر کوچیک متاسفانه سنتی ایه من خودم شهر کوچیکم ولی نمیتونم با افکار شهرم بسازم ، دو هفته قبل یه زن اومده بود بی دعوت خونه گفت میخوام دخترتونو ببینم جمعش کردم گمشه بره این خودش یه توهینه وقتی من طرف رو نمیشناسم اون دنبال پسندیدنه من هس درحالی که خودش خواستگاره ، سنتی انتخاب کنی آخرش گندش درمیاد ازدواج بی عشق و محبت میشه آخرش فرزند باید تاوانشو بکشه و شهر کوچیکم باشه طلاق هزینه اش سنگین تره
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
نه تغییر ک 5 ساله قرص میخورم و کلیم تراپیست رفتم. . بهتر ک هیچ بدتر شدم
ریشه مشکلتوتونستی تو این پنجسال متوجه بشی؟
امیدوارم بخاطر ترس از تنهایی تن به هر رابطه ای ندی🌻امیدوارم بخاطر فرار از خانواده تن به هر ازدواجی ندی🌻امیدوارم برای خوب شدن زندگیت تن به مادر شدن ندی🌻 امیدوارم برای خوب شدن موقت حالت تن به هر نیکوتینی ندی🌻
والا یبر اشنا شدیم به غلظ کردن افتادیم. همشونم همینن سریع ناراحت میکنن و قهر میکنن . منم اعصابم نمی ...
متاسفانه شما هنوز بالغ نشدی ، شما خودتم پیر میشی و زن بیشتر از شما ظاهربینه چون تو مسائل جنسی سخت تر نیاز داره ذهن بصری ایش مرد رو خوب بپذیره شما فک میکنی فقط مردا این دیدگاهو دارن و با حرفاتون باید بگم ، حس میکنم رابطه زیاد داشتید اونم با آدم های اشتباه وگرنه پسر دیدیم که به مای دختر مونده پسر دیدیم در عرض ۶ ماه با دختری که خواست ازدواج کرده با اینکه دختره پرتوقع بوده شما بیشتر اولویتت نیاز های خودته و جوون پسندی میترسی دیگه جامعه نخواد دختر جوون بگیری دردت همینه باید بگم این راهی که میری سرابه
چ تاوانی من تا الان چجوری مجرد موندم و نمردم؟ بعله یکی بات باشه ظاهرا خوبه. ولی ب بدبختیاش هم بایذ ...
استارتر اشتباه شد منطورم این بود برادر منم مثل شما فکر میکرد که زن نگیره سنش میره بالا و بد میشه خلاصه ازدواج کرد و زندگیش همش دعوا و.... اخرشم طلاق گرفت الان پشیمانه میگه کاشکی هیچوقت ازدواج نمیکردم. الانم روحیش صفره افسرده تر شده
امیدوارم بخاطر ترس از تنهایی تن به هر رابطه ای ندی🌻امیدوارم بخاطر فرار از خانواده تن به هر ازدواجی ندی🌻امیدوارم برای خوب شدن زندگیت تن به مادر شدن ندی🌻 امیدوارم برای خوب شدن موقت حالت تن به هر نیکوتینی ندی🌻