2777
2789
عنوان

سنم دیگه لب مرزه تو دوراهی ازدوج و مجردی موندم

| مشاهده متن کامل بحث + 1249 بازدید | 110 پست
والا اجتماع تو شهرای شماست . نه شهرای کوچیک ما . اونم ک بدتر از سنتی گندش در میاد دیدم ک میگم . بعد ...

متاسفانه باید حوصله ات بکشه چون آدما آسون به دست نمیان اره شهر کوچیک متاسفانه سنتی ایه من خودم شهر کوچیکم ولی نمیتونم با افکار شهرم بسازم ، دو هفته قبل یه زن اومده بود بی دعوت خونه گفت میخوام دخترتونو ببینم جمعش کردم گمشه بره این خودش یه توهینه وقتی من طرف رو نمیشناسم اون دنبال پسندیدنه من هس درحالی که خودش خواستگاره ، سنتی انتخاب کنی آخرش گندش درمیاد ازدواج بی عشق و محبت میشه آخرش فرزند باید تاوانشو بکشه و شهر کوچیکم باشه طلاق هزینه اش سنگین تره 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آدم همیشه دورش شلوغ نیست،همیشه سرحال و جوون نیست،شما تا سنت بالا نرفته یک دختر خوب و متین پیدا کن، ت ...

والا یبر اشنا شدیم به غلظ کردن افتادیم.  همشونم همینن سریع ناراحت میکنن و قهر میکنن . منم اعصابم نمیکشه.  

ولی خوب دیدن  درو دیوار بهتر از ی زن هم سن خودت هست! 

خانما ک همیشه جوون و زیبا نیستن ک ازدیدنشون لذت ببری .

نه تغییر ک 5 ساله قرص میخورم و کلیم تراپیست رفتم. . بهتر ک هیچ بدتر شدم

ریشه مشکلتو‌تونستی تو این پنج‌سال متوجه بشی؟

امیدوارم بخاطر ترس از تنهایی  تن به هر رابطه ای ندی🌻امیدوارم بخاطر فرار از خانواده تن به هر ازدواجی ندی🌻امیدوارم برای خوب شدن زندگیت تن به مادر شدن ندی🌻 امیدوارم برای خوب شدن موقت حالت تن به هر نیکوتینی ندی🌻

یعنی تا آخر عمر میخای مجرد بمونی؟شغل ،تحشیلاتت چقدره؟به نظر من آدم تا آخر عمر نمیتونه تنها باشه،،،،ت ...

تو ایران وقتی تمام خرج و مخارج با آقاس دیگه طبیعیه شاهد این قضایا باشیم

زن= انسان  مرد=انسان  انسان=انسان   مرد=زن
متاسفانه باید حوصله ات بکشه چون آدما آسون به دست نمیان اره شهر کوچیک متاسفانه سنتی ایه من خودم شهر ک ...

حوصلم بکشه؟ یا تحقیر بشم؟! طرف معلمه ب خاطر ی ذرره قیافه ناز میکنه . یکی دو مورد اینجوری باشه سرخورده میشی. 

به خودت شک میکنی. 

والا تو دوستای این دوره ک ده. برابر بیشتر از سنتی خیانت و کات هست.  

سنتی باز رسمی تره

والا یبر اشنا شدیم به غلظ کردن افتادیم. همشونم همینن سریع ناراحت میکنن و قهر میکنن . منم اعصابم نمی ...

متاسفانه شما هنوز بالغ نشدی ، شما خودتم پیر میشی و زن بیشتر از شما ظاهربینه چون تو مسائل جنسی سخت تر نیاز داره ذهن بصری ایش مرد رو خوب بپذیره شما فک میکنی فقط مردا این دیدگاهو دارن و با حرفاتون باید بگم ، حس میکنم رابطه زیاد داشتید اونم با آدم های اشتباه وگرنه پسر دیدیم که به مای دختر مونده پسر دیدیم در عرض ۶ ماه با دختری که خواست ازدواج کرده با اینکه دختره پرتوقع بوده شما بیشتر اولویتت نیاز های خودته و جوون پسندی میترسی دیگه جامعه نخواد دختر جوون بگیری دردت همینه باید بگم این راهی که میری سرابه 

یعنی تا آخر عمر میخای مجرد بمونی؟شغل ،تحشیلاتت چقدره؟به نظر من آدم تا آخر عمر نمیتونه تنها باشه،،،،ت ...

من دانشجوی دکتری برقم . ماشین خونه . همه چیز دارم . ولی خب اخلاق و روان مهمه ک نمیشه ب هر قیمتی ازدواج کرد.  

همین الانشم دیر شده . کیس خوب نیست . من ک بیخیال شدم.  

والا یبر اشنا شدیم به غلظ کردن افتادیم. همشونم همینن سریع ناراحت میکنن و قهر میکنن . منم اعصابم نمی ...

درسته،گاهی اوقات با انتخاب خوب یک زن خوب که اهل زندگی باشه می‌تونه آرامش به خونواده بده،،

دختری انتخاب کن که اخلاقش خوب باشه صبور باشه، شاید با اخلاق و رفتارش حال شما رو بهتر کرد.

چ تاوانی من تا الان چجوری مجرد موندم و نمردم؟ بعله یکی بات باشه ظاهرا خوبه. ولی ب بدبختیاش هم بایذ ...

استارتر اشتباه شد منطورم این بود برادر منم مثل شما فکر میکرد که زن نگیره سنش میره بالا و بد میشه خلاصه ازدواج کرد و زندگیش همش دعوا و.... اخرشم طلاق گرفت الان پشیمانه میگه کاشکی هیچوقت ازدواج نمیکردم. الانم روحیش صفره افسرده تر شده 

هعی دنیا به هیچکی وفا نداری...
متاسفانه شما هنوز بالغ نشدی ، شما خودتم پیر میشی و زن بیشتر از شما ظاهربینه چون تو مسائل جنسی سخت تر ...

سراب؟؟ من پسر داییم امسال تو 40 سالگی ازدواج کرد.  با ی کیس خفن. 

میخوام بگم . 20 سالم بود وضعیتم همین بود . 

پول و موقعیت مهمه نه سن . ولی خوب خداروشکر از هفت دورولت ازادم . 

شکست در کنکور . ریشش همینه

نه شما حتما با طرحواره اتون پیدا میکردید

تو این پنج سال

این نشد جواب

امیدوارم بخاطر ترس از تنهایی  تن به هر رابطه ای ندی🌻امیدوارم بخاطر فرار از خانواده تن به هر ازدواجی ندی🌻امیدوارم برای خوب شدن زندگیت تن به مادر شدن ندی🌻 امیدوارم برای خوب شدن موقت حالت تن به هر نیکوتینی ندی🌻