2777
2789
عنوان

دلم مهاجرت میخاد

| مشاهده متن کامل بحث + 596 بازدید | 96 پست
کاش پول بود و یه یار میرفتم

من یار نمیخام 

فقط پول

با افتخار استقلالی ام🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂

و منی که حتی از خانواده خودمم بریدم حتی ماهاس خودم تصمیم گرفتم نبینمشون ودوس دارم هزاران یا حتی میلی ...

چراا🥲

با افتخار استقلالی ام🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

امیدارم همه چی درست بشه

بعید میدونم

عزیزمممماستقلال این فصل خراب کرد ولی ایشالا دوباره برمیگرده به اوج

ایشالله 😍

من اخر لیست هم بشه تو بدترین شرایط بازم استقلالی ام💙🫂

نمی‌دونم سرماخوردگی انفلانزاست یک هفته است درگیرشم بدنم خیلی درد می‌کنه

این که موقتیه ایشالله خوب بشی

منم میخام 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

چراا🥲

خب یسری چیزهارو وقتی بزرگتر شدم فهمیدم وقلبمو فشرده بااینکه خیلی وابستششون بودم ودوستشون داشتم اونا اینجوری نبودن خیلی اذیت شدم باید چن سال میگذشت تا حالیم بشه ولی متاسفانه داغون شدم

پولش نیست🙂💔

واسه من یجور دیگ موقعیتش نیس فعلا🥺🗿

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

خب یسری چیزهارو وقتی بزرگتر شدم فهمیدم وقلبمو فشرده بااینکه خیلی وابستششون بودم ودوستشون داشتم اونا ...

الهی

واسه من یجور دیگ موقعیتش نیس فعلا🥺🗿

ای کاش مشکل مالی من رفع میشد برا هر مشکل راه حل میاوردم

من یار نمیخام فقط پول

نه یاری که در کشور مقصد باشه بتونه کمکم کنه

از ایران نبرم؛/

امیدوارم بخاطر ترس از تنهایی  تن به هر رابطه ای ندی🌻امیدوارم بخاطر فرار از خانواده تن به هر ازدواجی ندی🌻امیدوارم برای خوب شدن زندگیت تن به مادر شدن ندی🌻 امیدوارم برای خوب شدن موقت حالت تن به هر نیکوتینی ندی🌻

ای کاش مشکل مالی من رفع میشد برا هر مشکل راه حل میاوردم

انشاالله حل بشه