2777
2789
عنوان

کیست تخمدان دارم لطفا بیاین

101 بازدید | 20 پست

سلام خانوما

دکتر گفت کیست تخمدان داری و قرص مدروکسی پروژسترون برام تجویز کرد که 3 ماه بخورم و گفت بعدش میای میبینی همش رفته

آیا می‌خوام بدونم با توجه به این عکس سونوگرافی من تنبلی تخمدان یا پلی کیستیک یا اندومتریوز دارم؟ اگه داشته باشم چجوری باید تو نتیجه می‌نوشت؟ یا دارم و مستقیم نمی‌نویسن؟ برام سواله لطفا جواب بدین

آقایون درخواست دوستی ندین، درخواستتان رد میشه 

شد بگو بیام

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آندومتریوز درد وحشتناک داره ک باید بری فقط اورژانس سرم بزنی دراین حد دردش اصلا نمیشه تحمل کرد عالم ...

آخی ان شاء الله کاملا سلامت باشی عزیزم

می‌خواستم بدونم اگه بود اشاره می‌کرد تو سونوگرافی بهش؟

ممنون عزیزم شد میشه بیاید

اندومتریوز نداری و اندومترت طبیعیه

نوشته تو دوره تخمک گذاری هستی و ضخامتش اوکیه

تخمدان پلی کیستیک هم نداری ولی دچار کیست شده

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
اندومتریوز نداری و اندومترت طبیعیهنوشته تو دوره تخمک گذاری هستی و ضخامتش اوکیهتخمدان پلی کیستیک هم ن ...

ممنون عزیزم خیالمو راحت کردی لطف کردی❤️😘

ممنون عزیزم خیالمو راحت کردی لطف کردی❤️😘

خواهش میکنم❤️ ان شالله کیستت هم زود رفع نیشه

اره خودش بهت میگفت ک داری دعا کن من حامله بشم راحت بشم

ان شاء الله به زودی میشی گلم

ولی ما بچه نمی‌خوایم تا 5،6 سال دیگه

می‌ترسم یهو مشکلی تا اونموقع پیش نیاد

ان شاء الله به زودی میشی گلمولی ما بچه نمی‌خوایم تا 5،6 سال دیگهمی‌ترسم یهو مشکلی تا اونموقع پیش نیا ...

اشتباه منو نکن، منم سالم بودم گفتم بچه نمیخام، الان 2سال دارم میرم دکتر  و. میام هنوز  هیچی دکتر بهم کفت باید ای یو ای کنی شوهرم قبول نمیکنه 

توکل بخدا اگر بچه میخایی  بیار

شیرازی ام😅