2777
2789
عنوان

دلم مهاجرت میخاد

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 96 پست
زندگی کل مردم اینجوری نیست ولی زندگی اکثر مردم همینه دم عید هم اینقدر شلوغ میشه بعد عید ی سر بزن ببی ...

قطعی برق خوب شد گفتی توی کشور آلمان که ثروت و درآمدش از ایران بیشتره توی زمستان زغال سنگ استفاده میکنند قبض برق هم جوریه که با حساب کتاب پول ایرانی تقریبا ده میلیون تومن در ماه قبض عادی برق هست ... نمیدونم ولی ایران خودش منبع ثروته البته برای کسی که میخوره میخابه منم مخالفم بیارن پولی بدن حتی این کشور سرتاپاش از الماس باشه نباید به جیب مردم پول مفت ریخت

هرچیز که در جُستن آنی = آنی ( مولانا رومی )  - مهندس کامپیوتر گرایش نرم افزار - سوال برنامه نویسی در خصوصی پرسیده شود

حقوق 20 تومن حقوق کارگر ساده هست مگه همه ی جامعه کارگر هستن ؟ مگه اونی که میخاد مهاجرت کنه میخاد بره ...

خانم عزیز من و شوهرم کارمندیم ولی حقوقمون بین 20 تا 30 هستش

مگه همه اقشار جامعه مهندس و دکتر پردرآمد هستن؟؟ 

حقوق کارگر الان 11 میلیونه

من خودم تامین اجتماعی کار میکنم میدونم حقوق و درآمد مردم چنده، میانگین 20 ت گفتم اونم بدون هزینه های اضافی

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حقوق 20 تومن حقوق کارگر ساده هست مگه همه ی جامعه کارگر هستن ؟ مگه اونی که میخاد مهاجرت کنه میخاد بره ...

والا منم نگفتم کارگرا برن

بعدم بیس تومن حقوق کارگر ساده؟

والا مامانم معلمه بیس تومن هنوز نمیگیره

با افتخار استقلالی ام🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂

قطعی برق خوب شد گفتی توی کشور آلمان که ثروت و درآمدش از ایران بیشتره توی زمستان زغال سنگ استفاده میک ...

به پول ایران ده ملیون میشه از بس با ارزشه ماشاللع

مزخرف ترین واحد پول و ارزش رو داریم

در ضمن کلا اونجاها مالیات میگیرن از مردم منم نگفتم نمیگیرن

با افتخار استقلالی ام🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂

قطعی برق خوب شد گفتی توی کشور آلمان که ثروت و درآمدش از ایران بیشتره توی زمستان زغال سنگ استفاده میک ...

به جیب مردم نباید پول مفت ریخت 

ولی یارانه سیصد چهارصدی هم خیلی افتضاحه 

برا کسی که از کار افتاده و تنهاست چی

به اونم نباید پول بدن که بتونه حداقل یه پرستار بگیره یا یجوری خرج دوا درمونش بده

عجیبه برام 

خانم عزیز من و شوهرم کارمندیم ولی حقوقمون بین 20 تا 30 هستشمگه همه اقشار جامعه مهندس و دکتر پردرآمد ...

ایشون توی ایران دیگه هستن عزیزم

خودتو اذیت نکن هرچی بهشون بگی اصرار دارن ایران اصن تورم توش نیست و پول مفت ب مردم نباید بدن و همه چی عالیه 

خودشون مرفه و. بی دردن فکر میکن همه مث خودشونن