2777
2789
عنوان

دلم مهاجرت میخاد

596 بازدید | 96 پست

با همه سختیاش

با همه غربتش

با هرچیزی که داره 

ولی کلافم

دلم میخاد برم

دلم میخاد از این وضع رها بشم

از قید و بند اینجا بیام بیرون 

😭💔

با افتخار استقلالی ام🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به به یه استقلالی پیدا کردم

استقلالی هستی؟

با افتخار استقلالی ام🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂

چقدر تاپیک مهاجرت زیاد شده

مردم کلافن از این وضع💔

کاش پول بود  و یه یار میرفتم

امیدوارم بخاطر ترس از تنهایی  تن به هر رابطه ای ندی🌻امیدوارم بخاطر فرار از خانواده تن به هر ازدواجی ندی🌻امیدوارم برای خوب شدن زندگیت تن به مادر شدن ندی🌻 امیدوارم برای خوب شدن موقت حالت تن به هر نیکوتینی ندی🌻

ومنی که الان دلم میخواد فقط خ.ب بشم

چی شده

سر سخت خیلی زیاد

بیا بغلم 

تو دوست خوب منی

وای امروززز 💔💔🥲💙

سپاهان