2777
2789
عنوان

به نظرتون اگه یکی آرزو کنه بمیره

124 بازدید | 8 پست

یعنی از خدا بخواد مرگشو زودتر برسونه میشه خب اینم یه دعاس دیگه چرا خدا میخواد من خودمو بکشم گناه بشه

اون دنیا برم جهنم چرا به طور طبیعی نمیمیرم

نمیدانم.. اطلاعی ندارم

برای ظهور امام زمان هر چند تا میتونی🌹صلوات🌹بفرست، حتی شده یه صلوات💚 ظهور آقا نزدیکه ، بعد ظهور دنیا بهشت میشه🙂♥️ #اللهم_صل_علی_محمد_وآل_محمد_وعجل_فرجهم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ما جاودانه ایم روحمون که برای خودمونه هرگز نمیمیره تو نمیتونی بگی خدایا روحمو بکش جسممون هم امانته تو این دنیا تو در اصل خودتو نمیکشی جسمت میکشی 

آیا این کار تسکینی برای روحت هست؟!

به خواست خودمون نيومديم كه حالا به خواست خودمون بريم🙃

مثل اره اى كه تو كنده درخت گير كرده.نه ميشه درش آورد،نه ميشه بريد.                                                         حكايت بعضى آدماس🤦🏻‍♀️

اگه قرار بود هر دعایی مستجاب بشه دیگه سنگ رو سنگ بند نمیشد 

فکر کن تو دعا کنی مثلا فلانی زمین گیر بشه ولی خودش دعا کنه خدا بهش سلامتی بده یکی هم دعا کنه این یارو بمیره اگه استغفرالله جای خدا بودی دعای کدومو مستجاب می کردی 

برا همینه میگن خدا حکیمه 

واقعا خدارو شکر که هر دعایی مستجاب نمیشه