2777
2789

داشتم میخوندم آخه واسه چی ترکوندید ؟خوب اینا میشه تجربه برامون حتما باید سرمون بیاد تا بفهمیم باید چیکار کنیم خوب چرا نمیذارید بخونیمممممم ،بچه ها تهش چیشد ؟؟من تاجایی خوندم که شوهر اسی اون جن،،،ده رو کتک زده بود

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خوداستاترش درخواست داشت گزارش زدن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

زیادی اینجارو جدی گرفتی

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

چی شد تهش ؟؟خوب تاپیک میزنن آدمو کنجکاو میکنن چیکار که بعدش میگن بترکون

من همون صفحه های اولو دیدم حالم خراب شد ادامه ندادم

سیری ز دیدن تو ندارد نگاه من❤️همونی که همیشه درگیر اسکرین شاته🤝

اینجا دیوونه خونه اس نه نی نی سایت 

تا به تاپیک میزنی همه میریرن سرت و فقط فحاشی میکنن

روزگار مامور است به پراکنده کردن افرادی که باهم انس و الفت داشته اند ...امام علی علیه السلام