2777
2789
عنوان

چرا ترکونیددددددددددد (شوهرم با یه غریبه رابطه داره)

| مشاهده متن کامل بحث + 1402 بازدید | 73 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عه مگه ادامه داشت؟😐

من تا اونجایی خوندم ک جیندا خانومو شوهره اسی داشتن واسه مرگ اسی نقشه میکشیدن و پسره میگف مدارکت اینارو بیار فرار کنیمو 

دیگه خیلی حرصی شدم فک کردم ادامه نداره رفتم 

لطفا لایک نکنید❤

من تا رفتم بخونم ترکید تاپیکشقضیه اش چی بود

شوهرش خیانت کرده بود بهش با یه زنه مطلقه زنه به شوهره استارتر میگف من‌حسودیم میشه تو با زنت رابطه داشته باشی و فقط مال منی و کلی حرفای جنسی دیگه .شوهره استارترم کلی قربون صدقش رفته بود 

بنده خدا یسریا میومدن بهش فوش میدادن یکی‌میگف بذا زن ضیغه کنه توام تو ثوابش شریک میشی یکی میگف توی ح ...

واقعا؟؟؟؟وای واقعا حیف اسم زن که بذارن رو اینا ،چطوری پریدن به همجنسشون واسه یه هرزه جای تاسف داره خجالت کشیدم همون بهتر که ترکوندن 

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!
شوهر اسی با یه هرزه ریخته بود روهم بعد چت هاشون رو اسی شات گرفته بود گذاشت تو سایت ،من تاجایی خوندم ...

عجب آدمایی 

ممنون عزیزم ❤️

اونجا ک ینفرر گفت شوهر استاتر زنه رو کتک زده قضیه اون چی بود 

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من مثل خار گلی در پسِ هر باد نگهبان توام 🤱🏻🤭تیکر کنکور شاید شد اینبار🌱